Popularne odwołania do tej strony: steam nie chce sie zaktualizowac, steam nie chce sie aktualizowac, steam nie chce sie zaktualizować, zaaktualizowany steam, jak auktalizować konto steam
Witam , nie może mi się zaaktualizować STEAM .... cały czas 0% po dłuższej chwili 1% i znów 0 ... reinstalowalem steama + cs'a
daje screena
Probuje tak od okolo 30 minut i nic ...
Za skuteczna pomoc polca gibony
Cze wam , mam problem ,iz steam nie chce mi sie wlaczyc , odpalam steam>wyskakuj eikonka aktualizacja steam o to obrazek http://img839.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img839/6561/steam1u.png&via=mupload i nic tam sie nie rusza i za 5 min wyskakuje o to ten napis...
Dodam ,że proszę o zmiane słowa w temacie z 'zaaktuwalicować' na 'ZAKTUALIZOWAĆ'
Ludzie pomocy, zrobiłem format kompa no i zabieram się za instalowanie steama,biore plytka wkładam do cd-roma i instaluje cs'a wraz z steamem.
Zacząłem około godziny 14:00 a do tej godziny steam się nie...
Witam mam taki problem jak w temacie od jakiegoś czesu CSS nie chce mi się uruchomić przez cały czas pisze przygotowyanie do uruchomienia Counter-Strike: Source....
Tak było cały czas jak pisałem ten temat i tak się nie uruchomi.
Wczoraj mi wyskoczyło że serwery steam są zajęte. A dziś rano już...
Witam ! Chciałbym przerobić serwer z Steam na NON Steam próbowałem już chyba z 5 sposobów ale nic nie działa . Ważne jest też żeby nie było to zbyt skomplikowane bo informatyk ze mnie średni ;) . Bardzo bym podziękował za pisanie na gg bo na gg jestem często . Oczywiście za pomoc odwdzięczę się...
Witam. Mam problem i to mega ;)
Gdy chcę włączyć steam poprzez steam.exe tj. albo ikonke albo w procesach windows,
wczytuję mi się: Connecting to steam account: Nick
w procesach też jest steam i potem nagle zamiast włączenia się listy znajomych
steam znika z procesów, wyłącza się a w folderze...
Gdy wlaczam steam, wgl komp na to nie reaguje i nie wyswietla zadnego bledu, zegar czasowy mam ustawiony prawidlowo, reinstal steama nie pomaga : ( .
Help !!!!!!!!!!
Witam, mam taki otoz problem, mam serwer na www.kampno.pl, serwer byl dotychczas nonsteam ale teraz gram only steam i z moim klanem potrzebujemy serwera steam, a problem polega na tym ze gdy chcem zainstalowac "oryginalne pliki steam" to wszystko ladnie, pieknie ale gdy na steamie wbijam to pisze...
Witam
Zainstalowalem Viste 64 bit oraz cs 1.6. Jak odpalam steam to wszytsko ladnie sie aktualizuje ale pod koniec aktualizacji okno sie wylacza i dupa nic sie dalej nie dzieje, nie ma nigdzie steama na pasku jakbym wogole go nie wlaczyl. Wie ktos o co chodzi?
Mam taki problem ze mam steam i non steam wszystko działa dobrze tylko co jakieś trzy dni, jak chce uruchomić steam bądź odrazu cs steam nie mogę a non steam jak klikam find serwer nic się nie pokazuje.
Jak odinstaluje a potem zainstaluje steam przez trzy dni dziala i znów mam to co wyżej...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u