Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu STEAM nie chce sie aktualizowac:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: steam nie chce sie zaktualizowac, steam nie chce sie aktualizowac, steam nie chce sie zaktualizować, zaaktualizowany steam, jak auktalizować konto steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3832
Narzędzia wątku

STEAM nie chce sie aktualizowac

.wlK is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Witam , nie może mi się zaaktualizować STEAM .... cały czas 0% po dłuższej chwili 1% i znów 0 ... reinstalowalem steama + cs'a
daje screena

Probuje tak od okolo 30 minut i nic ...
Za skuteczna pomoc polca gibony

Odp: STEAM nie chce sie aktualizowac

.wlK is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Sory, że post pod postem , ale po restarcie kompa wyskoczyl mi taki komunikat :

Bardzo prosze o pomoc

celu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ściągnij instalator steam z oficjalnej strony ...

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Usuwałeś pliki ClientRegistry.blob, Steam.dll i SteamUl.dll ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Steam nie chce sie włączyć
Cze wam , mam problem ,iz steam nie chce mi sie wlaczyc , odpalam steam>wyskakuj eikonka aktualizacja steam o to obrazek http://img839.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img839/6561/steam1u.png&via=mupload i nic tam sie nie rusza i za 5 min wyskakuje o to ten napis...
Problemy z CS 1.6
[Steam] STEAM NIE CHCE SIĘ ZAAKTU
Dodam ,że proszę o zmiane słowa w temacie z 'zaaktuwalicować' na 'ZAKTUALIZOWAĆ' Ludzie pomocy, zrobiłem format kompa no i zabieram się za instalowanie steama,biore plytka wkładam do cd-roma i instaluje cs'a wraz z steamem. Zacząłem około godziny 14:00 a do tej godziny steam się nie...
Instalacja gry i podstawy
[STEAM]CSS nie chce się uruchimić
Witam mam taki problem jak w temacie od jakiegoś czesu CSS nie chce mi się uruchomić przez cały czas pisze przygotowyanie do uruchomienia Counter-Strike: Source.... Tak było cały czas jak pisałem ten temat i tak się nie uruchomi. Wczoraj mi wyskoczyło że serwery steam są zajęte. A dziś rano już...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Chcę przerobić serwer z Steam na NON Steam !
Witam ! Chciałbym przerobić serwer z Steam na NON Steam próbowałem już chyba z 5 sposobów ale nic nie działa . Ważne jest też żeby nie było to zbyt skomplikowane bo informatyk ze mnie średni ;) . Bardzo bym podziękował za pisanie na gg bo na gg jestem często . Oczywiście za pomoc odwdzięczę się...
Problemy z HLDS
[Steam] Steam nie chce się uruchomić
Witam. Mam problem i to mega ;) Gdy chcę włączyć steam poprzez steam.exe tj. albo ikonke albo w procesach windows, wczytuję mi się: Connecting to steam account: Nick w procesach też jest steam i potem nagle zamiast włączenia się listy znajomych steam znika z procesów, wyłącza się a w folderze...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Steam nie chce sie odpalic >.< help !
Gdy wlaczam steam, wgl komp na to nie reaguje i nie wyswietla zadnego bledu, zegar czasowy mam ustawiony prawidlowo, reinstal steama nie pomaga : ( . Help !!!!!!!!!!
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Steam nie chce sięuruchomić
Gdy chcę uruchomić steama wyskakuje mi coś takiego : (załączam zdjęcie ) co mam robić
Problemy z CS 1.6
Serwer nie chce sie aktualizowac na steam:/
Witam, mam taki otoz problem, mam serwer na www.kampno.pl, serwer byl dotychczas nonsteam ale teraz gram only steam i z moim klanem potrzebujemy serwera steam, a problem polega na tym ze gdy chcem zainstalowac "oryginalne pliki steam" to wszystko ladnie, pieknie ale gdy na steamie wbijam to pisze...
Problemy z HLDS
Nie chce sie odpalic Steam
Witam Zainstalowalem Viste 64 bit oraz cs 1.6. Jak odpalam steam to wszytsko ladnie sie aktualizuje ale pod koniec aktualizacji okno sie wylacza i dupa nic sie dalej nie dzieje, nie ma nigdzie steama na pasku jakbym wogole go nie wlaczyl. Wie ktos o co chodzi?
Problemy z CS 1.6
Steam nie chce się uruchomić/ non steam też
Mam taki problem ze mam steam i non steam wszystko działa dobrze tylko co jakieś trzy dni, jak chce uruchomić steam bądź odrazu cs steam nie mogę a non steam jak klikam find serwer nic się nie pokazuje. Jak odinstaluje a potem zainstaluje steam przez trzy dni dziala i znów mam to co wyżej...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz