Witam. Poszukuję specyficznych modeli postaci, dokładnie:
-albo świecące
-albo high FPS (tt - czerwone całe, CT- całe niebieskie)
- albo ze szpikulcami
Po prostu same skin hacki :)
Idealne byłyby świecące kolorem drużyny, high fps z kwadratowymi głowami i ze szpikulcami :)
Mam problem z modelami postaci w Steam'ie. Prawdopodobnie z tego co wyczytałem na Steamie można używać modeli postaci z CS:CZ, niektórzy mają to odarzu. Ja miałem podstawowe, czy ktoś mi może dać dane pliki które mam podmienić by były te "fajniejsze"? I czy wogle można to na steamie używać?
Witam. Chciałbym u siebie w Cs 1.6 mieć modele postaci, takie jak bodajże w Source'u. Przejrzałem całe google, i pusto. Nie wiem czy te modele dokładnie są z Source, ale możecie je zobaczyć na różnych FragMovies z turniejów. O ile sobie przypominam te modele są w FragMovie gdy mYm grało z eStro,...
Witam,
Na non steam miałem takie zwykłe modele broni.. Teraz na steam mam takie:
http://img180.imageshack.us/my.php?image=dedust0000im0.jpg
Znów chce mieć te z non steam...
Siema
Dzisiaj chciałem sobie pograc a tu nagle tylko 2 rodzaje postaci :( .
Gdy w CT bralem SAS byłem GIGN,
Gdy w TT bralem PHOENIX byłem CREW .
Tak sie dzieje na wyszstkich postaciach , i zawsze GIGN , CREW.
O co chodzi ? Beda Gibony :D
Zna ktoś komendę na niejednolite modele postaci. Chodzi mi o to, aby modele postaci nie wyglądały tak samo ( wszyscy z TT są zieloni a w CT granatowi), tylko, żeby każdy z CT wyglądał inaczej i każdy z TT inaczej.
Nie piszcie "poszukaj na fpsbanana" ponieważ chodzi mi o podstawowe modele !!
Witam
Mam świeżo zainstalowanego Steam który bardzo mi sie przydaje :)
Gralem na NonSteam Hmm :) 5 Miechów :P
Już się przyzwyczaiłem do tamtych modelów postaci :/
Np tamten w zielonym ubranku od TT :) w okularach co wyglądał jak jakiś TaTa PsYcHoPaTa :P
Tamte modele mi tak wszystko olśniły :)...
Mam problem z CS:S.
Niedawno formatowałem kompa, poinastalowałem najnowsze sterowniki i directx'a, zainstalowałem CSS.
W trakcie gry postaci innych graczy i ręka trzymająca broń jest pokryta tak jakby błyszczącą powłoką/poświatą i jest nieco jaśniejsza od pozostałego otoczenia.
Co może...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u