Czy wiecie jaki ma celownik neo lub pro gracz, i na jakich rozdzielczościach grają?????
|
|
Czy wiecie jaki ma celownik neo lub pro gracz, i na jakich rozdzielczościach grają?????
przewznie na 800x600 i z tego co wiem neo gra na large.
a co rozumiesz pod slowem pro gracz?
Jak patrzałem na filmik
To oni maja jakieś inne celowniki
Czy myślisz, że to ułatwi ci jakoś grę?? Każdy ma swoją konfigurację gry, na której mu się najlepiej gra. Co do wielkości celownika - przeważnie jest to niedynamiczny, nieprzezroczysty celownik wielkości medium lub large. Co do rozdzielczości - 800x600-32bit, z reguły.
//edit do postu wyżej...
OmG, to nie są obrazki gry z ich komputerów, to film zrobiony z demek na configu dla moviemakerów... Chcesz popykać na configu znanych graczy?? Wejdź na sk-gaming.com i poszperaj za profilami Luq'ów, kubenów, Walli i innych pro gamerów i zobacz na czym oni grają...
Ostatnio edytowane przez Drill ; 30-06-2009 o 22:20
A co myślisz, że jak będziesz miał to samo co oni też pro będzieszCzy wiecie jaki ma celownik neo lub pro gracz, i na jakich rozdzielczościach grają?????![]()
nie tylko chce się dowiedzieć na jakich grają ;p
Pytanie jest proste.
Gracze pro mają na pewno najmniejszą rozdzielczość bo w tedy są większe głowy i jest o wiele łatwiej walnąć heda.Co do celownika to nie jestem pewien ale chyba small
z tego co wiem neo gra large i 800x600.ja gram na 1260x860 czy cos takiego ^^ i na large
a no to jeszcze jedno pytanie to jaki celownik maja na filmiku
Neo i reszta tych waszych pro elo hajtow gra na 640x480 @ LARGE (polecam) i jak nie macie pojecia to nie piszcie nic, ok?
Skąd ta pewność?
| « modele postaci + tekstury | Jak zaczynaliście z wiaderkiem? » |