Mam procesor dwurdzeniowy i poszukuje programu aby zwolnic csa! W grze chodzi sie szybciej niz u innych. Słyaszałem że jest program aby gra chodziła normalnie ale niepotrafie go znaleźc! prosze o pomoc !!!
|
|
Mam procesor dwurdzeniowy i poszukuje programu aby zwolnic csa! W grze chodzi sie szybciej niz u innych. Słyaszałem że jest program aby gra chodziła normalnie ale niepotrafie go znaleźc! prosze o pomoc !!!
ten program nazywa sie AMD Dual Core Optimizer
hardstyle90, nie potrzeba programu , pisalem juz o tym ... odpal CSa , zminimalizuj ctrl + alt + del , odnajdz hl.exe , daj PPM (prawy przycisk myszy) , przełacz na 1 rdzen , i powinno byc OK

Ok dzięki działaja 2 sposoby. mam jeszcze problem z pingiem :( mam neostrade 1 mb i jest ping 600-1300 niewiem jak go zmniejszyc probowalem komendy do configu i nic niepomogły ! pomocy !!!
prosz epomóżcie mi poszukuje spidhaka lub aimbota do cs`a 1,6 jak możecie to mi wyślijcie na meila karpik159@op.pl
Kur** wont cziterze, takich jak ty to powinni hartowac do upadłego !
masz farta że nie mam tu moda bo był długo tu nie popisał !
Zero litości dla cziterów !
Jesteś miękką fają NEO!!!
Żal mi Cie, jak chcesz szukać Chetów czyli Wall Hacków, Speed Hacków , Aimów To wypier***** za Takie coś powinno sie usówać konta!
a ta neostrade masz przez modem czy router?
| « zagramy spara ns | Hosting i steam » |