siema,na prosbe Majora i execa wklejam screena z romowy z Vario ;d
jest to tylko kawalek romowy jak bedzie ktos chcial to moge jeszcze inne kawalki wkleic ;d
pozdro
a do VARIO:
zadne twoje PW nie dochodzily.
|
|
siema,na prosbe Majora i execa wklejam screena z romowy z Vario ;d
jest to tylko kawalek romowy jak bedzie ktos chcial to moge jeszcze inne kawalki wkleic ;d
pozdro
a do VARIO:
zadne twoje PW nie dochodzily.
Macie swojego grafika, haha ! No to pogratulować...

teraz mi wierzycie ze to jest prawdziwa rozmowa? moge dac jeszcze jdnego co mi sie podoba najbardziej.
z/w
tutaj macie kawalek tamtego screena i dokonczenie tej jakze krotkiej rozmowy ^^ pozdrowienia ^^
Ostatnio edytowane przez TheTK ; 05-07-2009 o 14:22
To nie jest numer DreQ mam jego gg i ono zaczyna się na 9

bralem to gg z jakiegos jego tematu ^^
wiec raczej to tez jego ;d
Ale Ty jesteś puaczące dziecko, idź do mamusi sie wypłakaj. Co nam do tego, co chcesz przez to pokazac, że nie chciał Ci pomóc ?
Z siebie tylko pośmiewisko robisz...
A temat bez sensu, kosz.
NIe ma to jak dzieci sie dorwa do komputera :) i zaczynaja najazdy robic ehh...
Dyrygent sie kurw... znalazl ogranijAle Ty jesteś puaczące dziecko, idź do mamusi sie wypłakaj. Co nam do tego, co chcesz przez to pokazac, że nie chciał Ci pomóc ?
Z siebie tylko pośmiewisko robisz...
A temat bez sensu, kosz.
To styl NN tzn avek :) i to nie jego gg:)
dreqq ma 944***4 :)
i z wszystkimi pisze z tego numeru 9.. a z tobą pisał z innego gz, nn możliwe

ale beka ... pośmiewisko zrobiłeś ;) i to nie gg dreQa..

To nie jest GG Vario. TO jest nr innej osoby, którą też znam. <3. A, że ma bana, to mu nie zależy. I możecie śmiało powiedzieć kto to, bo ostatnim zdaniem nie skłamał.
PJONA
Ja to wyjaśnię panie panowie przygotujcie się jest to człowiek który dostał bana i nic go nie obchodzi czyli ... NN Sprawa chyba już wyjaśniona

Boże.. Już po pierwszym spojrzeniu na avek GG, wiedziałem kto to, mam tą osobę na gg. Jak można się tak wygłupić, brakuje słów na takie dzieci... Tak to jest, jak Neostrada na komunie leci, zamiast jakiegoś dobrego zegarka.
hahaha,
No to tak... mam 2 numery, jeden to: 9448**4
a 2 to tez który daje zawsze wszystkim to taki: 2088336,
pozatym nigdy nie bawiłem sie w rzeczy typu moja generacja i dodawanie avków... pozatym ten avek śmierdzi mi NN'em i tymi jego laskami ^^
ja bym prosił o perma dla TheTK za oszustwo... a jak nie perma, to chociaz warna, zeby takie dzieci sie nauczyły ze nie ładnie wrabiac innych... pozatym daty się nie zgadzają z tamtym a tym archiwum które dałes ;) niech sobie modzi zobaczą ^^
dodaje link do screena na którym wszystko się wyjaśnia...
Link:
http://i42.tinypic.com/2zjaqsi.png
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Vario ; 05-07-2009 o 16:47
Wszyscy się na niego tak napinają, a taka prawda jest,że nie wiedział, że to NN i dlatego tak zareagował, jedyne co powinien teraz zrobić TheTK to przeprosić Vario.
jak to nie numer Vario to sory ;d mam ten numer z jakiegos jego tematu chyba wiec myslalem ze to jego numer,screeny zamiescilem na prosbe Majora i execa,mozecie zobaczyc na cb.
jak to nie twoj numer Vario to sory i temat do kosza ^^
edit
co do screena Vario-wszystko wyjasnia,przepraszam ^^
a o co Ci chodzilo z tymi PW co niby nie odpisuje? bo nic mi nie dochodzi ^^
autor tylko się ośmieszył:)
| « Wasze pierwsze posty/tematy na wiaderku | Program do zmiany głosu współpracujący z CS » |