Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Digital paintball 2.1:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: paintball 2 serwery, serwery do paintball 2, paintball 2 cs, digital paintball, mapy do paintball 2, serwery paintball 2, gra paintball do pobierania, kann man bei css paintball spielen, mod paintball cs chomikuj, digital paintball 2, gry paintball online download, digital paintball 2 cheats, gra paintball forum, paintball 2 forum, pobierz paintball mod do cs, serwer speed paintball 2, digital paint ball 2

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 8109
Narzędzia wątku

Digital paintball 2.1

qbazzxxzz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

digital paintball to darmowy mod do half-life 1
mozna go scagnac z tad
aby dzialal na hl non-steam najpierw zainstaluj gre
z folderu z gra kopiujemy do folderu c:/program files/valve
potem robimy skrot od hl.exe na pulpit
dajemu wlasciwosci i element docelowy
tam dopisujemy -nomaster- game dpb
potem zaczynamy strzelac kolesiom heady z markerow :mrgreen:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

kadelek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

nawet fajnag ghra polecam

qbazzxxzz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

aha jeszcze jdno
robcie serwery non-steam, bo jeszcze nikt nie wpadl ze mozna nie kupujac oryginala :mrgreen:

Odp: Digital paintball 2.1

Ell_Diablo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Mógłbyś mi powiedzieć czy da się też do CS'a podłączyć tego moda?

Odp: Digital paintball 2.1

--daniel-- is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Są mapy do speedbala?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Naj-Gry.pl - PaintBall, FFA, BF2, COD !!!
http://www.naj-gry.pl/468x60.gif Naj-Gry.pl http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.23.225.42:27597/b_350_20_9CF90B_1B8A05_000000_000000.png IP serwera: 94.23.225.42:27597 Nazwa serwera: Naj-Gry.pl Ilość Slotów: 15 Hasło: Brak FF: OFF
Serwery do Counter Strike 1.6
Vip na paintball
Witam wiem, że by już taki temat, ale tamten poszedł do kosza więc proszę o napisanie pluginu po raz kolejny. Chciałbym vip'a na flage "t" Co ma vip posiadać ?: - Jest w połowie niewidzialny. - Ma 150 hp. - Granat HE co każdą rundę - Szybciej biega (Tak jak w knife modzie podręczy nóż...
Pisanie pluginów AMXX
VIP na paintBall
Witam czy mógłby ktoś zrobić mi VIP'a pod PaintBall'a i oddzielnie do GunGame na flagę T ?? ma on posiadać na PB: Wszystkie granaty co rundę 150 hp na start większa ilość przeładowań, gdzieś z 6. no i może dało by się jakąś lepszą broń dla VIP'a. GG: 140 hp na start
Pisanie pluginów AMXX
paintball mod
Siema Mam takie pytanko - czy jest możliwość, żeby z botami grać na paintball modzie? Bo mam strasznie duży ping, i nie mam jak grać na serwach, a lubię na paintball modzie popykać jak mam okazję ;P Liczę na szybką odpowiedź ;) Z góry dzięki.
OffTopic - Counter Strike
Digital Tutors - Digital Painting- Human Profile and Figure
http://a.imageshack.us/img214/7233/humanv.jpg Digital Tutors - Digital Painting: Human Profile and Figure | 200 MB English | FLV | 782x646 | 15 fps | VP6F 1024 kbps | MP3 96 kbps Genre: eLearning In this series of lessons, we'll learn many techniques on drawing the difficult subject of...
Książki
M&M's Paintball
Darmowe gry online - M&M's Paintball Zagraj za darmo w grę M&M's Paintball Krótki opis: Zestrzel jak najwięcej ludzików i zdobądź dużo punktów. Sterowani myszką. http://forum.wiaderko.com/swf/e/e02-M-M-s-Paintball.swf
Gry strzelanki online
Paintball mod
Witam nie wiem gdzie napisać ten temat więc pisze tutaj, jeżeli złe miejsce to z góry przepraszam. Chciałem sie spytać czy ktoś tu na forum gra może na paintball mod? Jak tak to niech napisze do mnie na gg i może byśmy coś pomyśleli o tym więcej czyli o założeniu jakiegoś servera polskiego i...
OffTopic - Counter Strike
PaintBall shooters
Nazwa: PaintBall shooters @ Gamepad.pl Sloty: 10 (bedzie wiecej :) ) Mody: Paintball Mod Mila atmosfera ip:91.209.68.7:27429 Mozliwosc wykupienia Adm i slota wiecej info pod gg 2334474 Zapraszamy YaHoOo :)
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
paintball mod
Witam szukam paintball mod takiego żeby wrzucić na serwer do gry System Linux na serwerze do gry
Szukam pluginu AMX/AMXX
Paintball
Siema szukam serwerów paintball :ganja: Szukałem chyba wszędzie
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz