Szukam jakiegoś dobrego programy lecz nie za bardzo skomplikowany do obróbki muzyki. A żeby było związane z csem to chce je wrzucić do Speech.ini ;)
Pomoże ktoś?
|
|
Szukam jakiegoś dobrego programy lecz nie za bardzo skomplikowany do obróbki muzyki. A żeby było związane z csem to chce je wrzucić do Speech.ini ;)
Pomoże ktoś?
Rozek, ale co chcesz "obrabiać"? Jak chcesz się trochę pobawić to zainstaluj audacity, prosty w obsłudze edytor audio.
Czy w tym programie można zmianić kanał z Stereo na Mono ?? :?:
oto screen. Mój jest po lewej a ma wyglądać tak jak po prawej :mad:
www.cs.eem.pl/screen.jpg
Rozek, a więc otwierasz audacity i daną piosenkę, wchodzisz w ustawienia i w format nieskompresowanych danych daj Microsoft PCM. Teraz jak masz takie dwie ścieżki i na max po lewej taki panel :] nazwę pliki i taki trójkącik w dół. Kliknij na niego i daj podziej ścieżkę stereo, kliknij ponownie i wybierz mono. Teraz na dole przy napisie Częstotliwość kliknij na to 44100 i wybierz 11025.. teraz plik->eksportuj jako WAV ;)
Coś tam załapałem ale mógłbyś mi to wytłumaczyć na gg żeby nie spamować worum? 6316231 :oops:
//Nie prosimy o pomoc na GG, ale dziś wyjątkowo ;]
| « Problem z płytami DVD | Jazzsinfonica - 11 Wielkanocny Festiwal Ludwiga Van Beethove » |