Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu 2 klucze w steam?:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1016
Narzędzia wątku

2 klucze w steam?

[F]ragLoRd^ is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam.
Czy można zrobić tak, że posiadam steam cs 1.6, i do tego jeszcze wprowadzic moglbym jakis klucz na przykład source w ten sam steam nie robiac nowego konta, ze bede mogl miec wszystkie gry platne na jednym koncie?

Odp: 2 klucze w steam?

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Tak, jak najbardziej :)

[F]ragLoRd^ is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Super!

KamPas is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja tez tak zrobilem.

Lordbek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Proste ze sie tak da ;]

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Klucze Steam
Znalazłem przypadkowo tą stronę: http://www.kluczesteam.xaa.pl/index.html i chciał bym was zapytać czy ktoś korzystał z ich usług czy to jakaś ściema?
Śmietnik
Klucze Steam CS już od 9zł
http://kluczesteam.xaa.pl/images/logo.png Masz już dosyć gry na non steamie? Ciągłego wyzywania od innych graczy lub po prostu chcesz kupić klucz steam? Zapraszamy cię na strone Klucze Steam Już teraz możesz być w posiadaniu oryginalnego CS-a!. Koszt to jedyne 9zł +VAT. Wszystkie...
Gry
Klucze Steam
W skład pakietu wchodzą gry: 1) Counter-Strike 1.6 2) Counter-Strike Steamworks Beta 3) Half-Life 4) Day of Defeat 5) Deathmatch Classic 6) Half-Life: Blue Shift 7) Opposing Force 8) Ricochet
Gry
Klucze Steam
Sprzedam klucze steam 1 klucz aktywuje te gry : Counter-Strike 1.6 Counter-Strike Steamworks Beta Half-Life Day of Defeat Deathmatch Classic Half-Life: Blue Shift Opposing Force Ricochet Team Fortress Classic
Gry
Klucze steam
Witam Chcę się dowiedzieć gdzie mogę zamówić większość ilość kluczy steam ponieważ prowadzę sprzedaż kluczy do diablo a widzę że klucze counter strike schodzą bardzo szybko. Moglibyscie mi nadać namiary na kogoś kto ma ok 100szt kluczy
OffTopic - Counter Strike
4 klucze cs 1.6 steam za sms !!!
WITAM !!! Do sprzedania mam 4 klucze steam aktywujące gry: - Counter Strike 1.6 - Counter-Strike Steamworks Beta - Half Life * Day of Defeat - Team Fortress Classic - Deathmatch Classic - Opposing Force - Half Life: Blue Shift
Gry
Klucze Steam .
Witam sprzedaje Klucze Steam do kont Gry? Podstawowe ! Cena 20 zl Płatność : -Przelew 20 zl -Doladowania Tele 20 zl Dlaczego taka cena ? a nie 10 zl SMS ? Poniewaz nie wierze ,aby ludzie sprzedajacy Klucze Przez sms cos na tym mieli to zwykli naciągacze.
Gry
[steam] sprzedam klucze steam. Cs 1.6 + 8 gier gratis !
Witam, Mam do zaoferowania Państwu nowe klucze steam ( cs 1.6 + 8 gier gratis ). Cena kluczy wynosi 16 zł za sztukę i jest jedną z najtańszych na rynku. Cała transakcja od momentu zaksięgowania pieniędzy na moim koncie trwa kilka minut. Dla wszystkich zainteresowanych: KLUCZE STEAM...
Gry
[steam] sprzedam klucze steam. Cs 1.6 + 8 gier gratis !
Witam, Mam do zaoferowania Państwu nowe klucze steam ( cs 1.6 + 8 gier gratis ). Cena kluczy wynosi 16 zł za sztukę i jest jedną z najtańszych na rynku. Cała transakcja od momentu zaksięgowania pieniędzy na moim koncie trwa kilka minut. Dla wszystkich zainteresowanych: KLUCZE STEAM...
Gry
Ligi 1vs1 , 5vs5 Non Steam Klucze steam do wygrania i inne ciekawe nagrody
Tak organizuje 1 edycje ligi mara jest to liga 5vs5 gramy systemem mr12 Do wygrania sa bardzo atrakcyjne nagrody nie czekaj zobacz sam Gwarantujemy swietna zabawe Server Mara Zapraszamy do zapisow zostalo juz tylko 7 klanow.
Liga Counter Strike 1.6 Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz