Popularne odwołania do tej strony: nicki counter-strike 1.6, fajne nicki na poszkole pl, cs nick download, cs 1.6 niewidoczny nick, zmniejszona tabela statow cs 1.6, fajne nicki do cs z avatarami, maly nick css, fajne nicki klanowe
Witam
Wstawiłem na moją stronę tabele z serwerami tylko że zrobiła się nie w tym miejscu co trzeba.
Moja strona cs-atom.pl. Jak widać pod tabelką sa jeszcze staty i sponsorzy.Czy dało by się jakoś zamienić je miejscami tak by staty bylo nad tabelka z serwerami bo teraz wygląda to dość...
Witam.
Mam problem z CS'em, a dokładnie z ekranem. Problem tkwi w tym, że ekran się zmniejszył, tzn. jest Fullscreen, ale nie jest rozciągnięty na cały ekran. Zobaczcie sami :
Imageshack - lolbyj.png
Proszę o szybką pomoc.
Witam, otóż niedawno zakupiłem steama, zainstalowałem i ściągnałem przez steama CS'a, wszystko ładnie pięknie ale nie mam jednej rzeczy na której mi zależy, a mianowicie Tabeli Wyników ( Tab ^_^ ) tylko zwykłą z Non Steama. Cóż tu więcej pisać, zależy mi na tym i po prostu, proszę o jakieś rady :)
Witam chciałbym wgrać na swoja stronę klanowa ten komunikator ale nie wiem jak moglibyście mi powiedzieć??
Chodzi o to Nuked Klan | Polski Support
Pozdrawiam Robo
Witam, piszę do Was z nadzieję, że mi pomożecie : )
Otóż problem polega w tym, iż nie wyświetlają mi się avatary ze steam w tabeli wyników na serverze. Reinstall Steam nie pomaga. Słyszałem od kogoś, że w rozdzielczości 800x600 nie występują, jednak to bzdura, gdyż po zmianie na inną rozdzielczość...
Witam generator tabeli juz jest, ale za każdym razem trzeba kopiować kod i podawać informacje, a może jako dodatek w webspellu??
a wiec każdy kto chce sprawdzić jak działa takie cos proszę bardzo:
wchodzimy na http://webspell-cms.ugu.pl/
logujemy sie na dane
login: test
hasło: test
A więc do steama wrzuciłem modele z nonsteama porostu mój kąp złom jeden wyciągał max 20fps na modelach CZ zamieniłem sobie modelki i jest luz do 60fps żadna rewelka ale da się grać.... Tylko teraz widzę połowę tabeli słyszałem że być może vac możesz przeszkadzać ale to nie prawda bo na serwerze...
Wiec tak mam serwer i chce byc 1 w top15 wiec otwieram plik csstats.dat (otwieram plik tym WinCSX) i zmieniam sobie wszytsko potem daje sav wychodze podmieniam .Wchodze na serwer wpisuje top15 i nic sie nie zmienilo ... :???: :???:
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u