Popularne odwołania do tej strony: serwer super hero mod, superhero mod serwery, lista serwerów cs super hero mod, css superhero server, servery c-s 1.6 superhero, super hero mod serwery, ip mod super hero, superhero ip, busco una ip de modo super hero del 2010 para el counter strike, counter strike super heros, jak wgrac mody do cs2d, sh mod server, serwery sh mod, serwer cs hero, lista serwerów cs 1.6 supehero, sh mod serwery, shmod serwera, superhero mod servery, hero mode, server superhero cs 1.6, ip server super heros mode
ja mam taki server ale na HLDS a wiec nie zawsze dostepny xD i mam zmienne IP ale niedlugo jutro czy kiedy jak bedziemi sie chcialo to na Serwis No-IP Dynamiczny DNS Linux Windows|Darmowy DNS|Dynamiczne IP se zrobie i bedzie stale na server xD ( tylko mam klopot i nie moge zrobic zapisywania sie expa na nick)
Witam. Poszukuje serwer z modem SuperHero (SH) . Szukam juz 2 dni , na wiaderko rowzniez juz przewertowalem rozne tematy i nie znalazlem. Jak ktos ma to niech napisze ;] Najlepiej zeby byl Polski ale nie musi.
witam czy ktoś mi da moda super hero na cs source
z sporoł ilościoł postaci, sound, modelami, (jak coś)
ale najwarzniejsze to żeby był to mod super hero z instrukcjoł jak gdzie i co
i z save exp
Mam Do was wazna sprosbe....szukam serveru Poslkiego + SUper Hero Mod Moze ktos zna taki server gdzie gra duzo osob jesli takt o mozecie mi podac IP z gory thx
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam! Zainstalowałem sobie na serwer super hero mod! Wszystko cacy, włączam, działa all ok. Dodałem nowe postacie, do plugins, scripting i do shero.cfg ale, dlaczego ich nie ma w grze? Powie mi ktoś? To jest mój jedyny problem z tym:( Obiecuje "Pomógł" za pomoc:), ale fachową pomoc!