nie Steam na non steam nie grywam...../ już kedys miałem swój klan (Super-Ziomki) BYŁEM cl Ale mialem przerwe z 3mc i che znowu stworzyć klan....o innej nazwie
Witam, ostatnio na ns bawie sie botami, zmieniam im nazwy itp, lecz jak chce dać nazwe np :
zenek z lasu, to nie dodaje mi danego bota
a jak napisze zenek.z.lasu to mi go dodaje :/ da sie jakoś zrobić zeby dodawało z odstępami bez żadnych znakow pomiedzy ?
W nagode gibon !
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Witam mam problem otoz wgrallem new Szablon i zamiast team malych gangsterow vs ePs team
pisze CN vs ePs team jak zrobic zeby byla nazwa klanu mojego a nie CN
www strony to: eam alych agsterow
Witam, problem wygląda tak, że przy wyświetlaniu userów online zamiast pisać nick, nick, nick
czasem pisze nick, , nick, , nick
userów jest np 6 i pisze tylko 2 lub 3 ich nazwy, tak samo wygląda w chatboxie, czasem widać, czasem nie. Jakie pliki za to odpowiadają, może podmieniając je po kolei...
Free download Menedżer Nazw Plików mp3 1.1 | Pobierz za darmo Menedżer Nazw Plików mp3 1.1
Darmowy program, służy do automatycznej i ręcznej zmiany nazw plików mp3. Cechy aplikacji: aplikacja pobiera automatycznie informacje o wykonawcy utworu z ID3v1 TAG; z tego samego pliku ID3v1 TAG aplikacja...
W tej zabawie chodzi o przekształcenie nazwy jakiejś drużyny piłkarskiej :)
Pozwole sobie zacząć :)
Lech Poznań - Kielich Doznań xD
Wisła Kraków - Statek Piratów xD
A więc tak chce założyć swój klan i niewiem jaką nazwe wymyslić i prosze was o pomoc tak zabardzo to niewiem czy to dobry dział ale to problemy z Cs a umnie jest problem z klanem
:D.A tak moje wymagania dotyczące nazwy a)Orginalna nazwa i coś w stylu "Urak Haj" czy coś takiego
Elo , a więc poszukuje nazw gier :
1.Gier snajperskich - mamy np. zadanie do wykonania zabicie tam jakiegoś fagasa z wieży z iluś tam metrów
2.Gier szpiegowskich - chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi
Będą +++