Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Pomocy z nazwą:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 688
Narzędzia wątku

Pomocy z nazwą

duczek9215 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Pomużcie mi wyyśleć jakąś fajną nazwe klanu bo mam zamiar założyć swój klan.
Piście propozycje........

Odp: Pomocy z nazwą

csTEqcs is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Zakładam, że to NS :) więc może: NonSteam Pyka w kradzionego CS'a? TAG: NSPwKCS :)

duczek9215 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

nie Steam na non steam nie grywam...../ już kedys miałem swój klan (Super-Ziomki) BYŁEM cl Ale mialem przerwe z 3mc i che znowu stworzyć klan....o innej nazwie

csTEqcs is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Pisze się "Pomóżcie"

Więc może: Fast Fragers ? TAG: FF. nick :)

csTEqcs zapalił Gibony od:
duczek9215 (12-08-2009)

duczek9215 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

pisać więcej propozycj pewnie coś wybiorę

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

drop A bomb
tag: dAb

bluSkay.aka zapalił Gibony od:
duczek9215 (12-08-2009)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zmiana nazw i koszt przedmiotów w sklepie AP
Liczę na Waszą pomoc raz kolejny. Otóż, gdzie mogę zmienić koszta, jak i nazwy przedmiotów w sklepie za Ammo Packi?
Problemy i konfiguracja AMXX
[Non Steam] [Problem] z nazwą botów !
Witam, ostatnio na ns bawie sie botami, zmieniam im nazwy itp, lecz jak chce dać nazwe np : zenek z lasu, to nie dodaje mi danego bota a jak napisze zenek.z.lasu to mi go dodaje :/ da sie jakoś zrobić zeby dodawało z odstępami bez żadnych znakow pomiedzy ? W nagode gibon !
Problemy z CS 1.6
[nonsteam]Pomocy skiny hands SZYBKO POMOCY
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com Gdzie wkleic dokladnie Co zrobic po sciagnieciu Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problemy z nazwą
Witam mam problem otoz wgrallem new Szablon i zamiast team malych gangsterow vs ePs team pisze CN vs ePs team jak zrobic zeby byla nazwa klanu mojego a nie CN www strony to: eam alych agsterow
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Problem z phpbb3- nie widac nazw
Witam, problem wygląda tak, że przy wyświetlaniu userów online zamiast pisać nick, nick, nick czasem pisze nick, , nick, , nick userów jest np 6 i pisze tylko 2 lub 3 ich nazwy, tak samo wygląda w chatboxie, czasem widać, czasem nie. Jakie pliki za to odpowiadają, może podmieniając je po kolei...
Tworzenie - projektowanie stron www
Menedżer Nazw Plików mp3 1.1
Free download Menedżer Nazw Plików mp3 1.1 | Pobierz za darmo Menedżer Nazw Plików mp3 1.1 Darmowy program, służy do automatycznej i ręcznej zmiany nazw plików mp3. Cechy aplikacji: aplikacja pobiera automatycznie informacje o wykonawcy utworu z ID3v1 TAG; z tego samego pliku ID3v1 TAG aplikacja...
Multimedia i grafika
[Zabawa]Przekształcanie nazw znanych drużyn piłkarskich :)
W tej zabawie chodzi o przekształcenie nazwy jakiejś drużyny piłkarskiej :) Pozwole sobie zacząć :) Lech Poznań - Kielich Doznań xD Wisła Kraków - Statek Piratów xD
Archiwum forum
Głupi Problem z Nazwą Klanu
A więc tak chce założyć swój klan i niewiem jaką nazwe wymyslić i prosze was o pomoc tak zabardzo to niewiem czy to dobry dział ale to problemy z Cs a umnie jest problem z klanem :D.A tak moje wymagania dotyczące nazwy a)Orginalna nazwa i coś w stylu "Urak Haj" czy coś takiego
Problemy z CS 1.6
Poszukuje nazw gier !
Elo , a więc poszukuje nazw gier : 1.Gier snajperskich - mamy np. zadanie do wykonania zabicie tam jakiegoś fagasa z wieży z iluś tam metrów 2.Gier szpiegowskich - chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi Będą +++
Archiwum forum
Pisanie nazw tematu
Moglibyście pisać w nazwie tematu, skrót treści bo nazw tematu pod tytułem jest tysiące xD I nie wiadomo o co chodzi xP
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz