UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Nieszanowanie, dyskryminacja początkujących/młodych graczy.

Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
  1. #1 Nieszanowanie, dyskryminacja początkujących/młodych graczy. 
    Lamka
    Witam.

Zauważyłem, że większość osób które już całkiem całkiem pocinają w CS uwaza się za wielkich pr0, wyśmiewają graczy uczących się gracz czy młodych którzy czasami rozmawiają przez mikrofon - dając informacje o miejscu gdzie leży paka itp. Wiem, że są tacy co piszczą non stop przez mikrofon bez sensu, ja akurat przeszedłem mutacje i w pewnym stopniu mogę już używać voice, ale to mnie denerwuje. Gram w CS krótko, od lata zeszłego roku, z dużą przerwa, więc mój skill jest praktycznie 0 - owy. Oczywiście gram na steam, więc tam to po prostu jak nie masz skilla, to jesteś dla nich gównem, botem, lamą itd.

To jest wkurzające i not fair. Jakie jest Wasze zdanie?

PS: Nie przyszedłem się tu wyżalić czy wypłakać... co by mi na pewno powiedziano tutaj.

prawie jak pro
    Co do początkujących graczy to jest różnie ,zależy jaki poziom , jaki serwer.
    Czasem zajmują miejsce na dobrym serwerze Steamowym ,lamią do ostatków...Boty,serwery No-Steamowe są dla nich ,żeby poćwiczyć.Z drugiej strony jednak , jak każdy z nas oni chcą się nauczyć grać więc ja jestem neutralny.

Osoby młode często piszczą w mikrofon bez zastanowienia co robią,zachowują się jak poprostu dzieci,chyba ,że znajdzie się osoba dojrzała która umie opanować swoje emocje to wtedy da się pograć.

Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    wiesz dlaczego ja wyśmiewam piszczące dzieci do mikrofonu????
    bo CS jest grą 16+ a za przeproszeniem to ja nie widziałem, żadnego 15-latka, który piszczy jeszcze...
    ostatnio spotkałem 9-letnie dziecko na serwie (Zombie Mod) i ciężko było mi słyszeć strzały....
    a uczyć się każdy uczył i każdy był w jakimś stopniu wyśmiany od lamek i noobów :)

4. #4 Re: Nieszanowanie, dyskryminacja początkujących/młodych grac 
    Spamer z doświadczeniem
    Cytat Zamieszczone przez ^NeO
    Witam.

Zauważyłem, że większość osób które już całkiem całkiem pocinają w CS uwaza się za wielkich pr0, wyśmiewają graczy uczących się gracz czy młodych którzy czasami rozmawiają przez mikrofon - dając informacje o miejscu gdzie leży paka itp. Wiem, że są tacy co piszczą non stop przez mikrofon bez sensu, ja akurat przeszedłem mutacje i w pewnym stopniu mogę już używać voice, ale to mnie denerwuje. Gram w CS krótko, od lata zeszłego roku, z dużą przerwa, więc mój skill jest praktycznie 0 - owy. Oczywiście gram na steam, więc tam to po prostu jak nie masz skilla, to jesteś dla nich gównem, botem, lamą itd.

To jest wkurzające i not fair. Jakie jest Wasze zdanie?

PS: Nie przyszedłem się tu wyżalić czy wypłakać... co by mi na pewno powiedziano tutaj.
    powiedz im ze są zerami bo tacy pro a łupią na ffa

Starsza lamka
    Badzmy szczerzy, ilu z takich poczatkujacych graczy majacych ponizej 16 lat zachowuje odpowiedni poziom konwersacji i choc minimum kultury osobistej? ... mnie skreca jak slysze jakiegos dziesiecio-latka ktory swoim chlopiecym glosikiem rzuca miesem przez mikrofon... a niestety 90% mlodych poczatkujacych graczy to robi. I gdyby tego bylo malo... jeszcze potrafia Cie od cheatera wyzywac bo na nim hsa ustrzeliles...

Poza tym kazdy kiedys byl ta lama a niektorzy nadal nimi sa i swoje trzeba wycierpiec ^^ Proponuje poprostu podejsc do tego na chillout'cie i sie z tego smiac niz brac to na powaznie :) Tacy "pro gejmerzy" ktorzy za byle co potrafia newbie wyzywac od botow to zalowi sa :P Ostatnio gdzies widzialem taki tekst "ale nieogarniety kolo!"... hehehehehe masakra poprostu :) jak dla mnie takie pr0 el0 zachowanie i te ciagle teksty o "ogarnianiu" to wieksza zalosc niz bycie newbie. Nie skomentuje juz typow ktorzy szeroko kozacza bo maja steama...

Pozdro

Super Mod Awatar seba
    A ja nie czaję idei tego tematu :?

Zawsze masz opcję zmiany serwera.
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

el Wymiataczos Awatar Eldo
    No troche jest racji w tym temacie...nie jestem początkującym ale do dziś mnie wyzywają od czitów,ogólnie to klną ile się da...nawet ostatnio +20 lat mnie od czitów jechał bo 5 hs'ów pod rząd walnełem mu...oczywiscie w new round...Więc niema co się przejmować,i jak będziemy aptrzeć na te ich obrazy etc,to tylko słabiej gramy heh;D pzdr

el Wymiataczos Awatar BarteZ
    Ludzie są różni xD
    Mnie to nie obchodzi czy ktoś Bot,dziecko aby było spokojne i kulturalne i spoko.

Spamer
    No właśnie ale niekiedy mlodzi gracze są zbyt ponoszeni przez emocje i czasami to oni zaczynają wszystko.
    Jak jest kulturka to nikt nikogo nie bedzie wyzywal :P

Spamer z doświadczeniem
    topic prosty do wytlumaczenia ...
    jak ja mam nie wrzucac na gosci ktorzy dopiero zaczynaja kminic te gre jak ja w nia gram 6 prawie 7 lat i nie pozwole sobie jechac jakiemus chlopu ktory dopiero zaczyna w to grac
    a pozatym dla gosci ktorzy zaczynaja grac proponuje najpierw pograc na botach albo nie wiem na sieci osiedlwoej zanim wejda na pozadny serwer typu nasza Hashjama
    ja zaczynalem od grania po sieci z chlopakami jeszczed w cs'a 1.5 dopiero po jakis 2 latach odkrylem ze spokojnie poradzilbym sobie na necie wiec jak dla mnie lepiej troche pocwiczyc niz wjezdzac na serwer i blokowac slot komus kto naprawde potrafi grac
    pozdro

Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez el polaco
    jak ja mam nie wrzucac na gosci ktorzy dopiero zaczynaja kminic te gre jak ja w nia gram 6 prawie 7 lat i nie pozwole sobie jechac jakiemus chlopu ktory dopiero zaczyna w to grac
    Jechac w sensie obrazac czy jechac w sensie karac Cie? To duza roznica ^^

a pozatym dla gosci ktorzy zaczynaja grac proponuje najpierw pograc na botach albo nie wiem na sieci osiedlwoej zanim wejda na pozadny serwer typu nasza Hashjama
    Nie przesadzasz deczko z tym samozachwytem?

ja zaczynalem od grania po sieci z chlopakami jeszczed w cs'a 1.5 dopiero po jakis 2 latach odkrylem ze spokojnie poradzilbym sobie na necie wiec jak dla mnie lepiej troche pocwiczyc niz wjezdzac na serwer i blokowac slot komus kto naprawde potrafi grac
    Nikt nie bede 2 lata gral z botami zeby wejsc na serwer online... Raczej nikt nie potrzebuje az tyle czasu by poznac podstawy gry i cos tam grac.... Skoro jestes taki pr0 el0 i chcesz pr0 el0 rozgrywek to dojdz do pr0 el0 klanu i graj pr0 el0 sparingi. Na serwerach ogolnodostepnych zawsze znajdzie sie ktos kto gra gorzej niz reszta i bez sensu unosic sie gniewem ze slota blokuje.

Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    jak gra dużo gorzej to słyszy, że jst bot,a potem widzie "You have been kicked"

el Wymiataczos Awatar Eldo
    Anheru masz racje,nikt niepotrzebuje 2 lat ;o
    Ja wiem że spokojnie sobie poradze na dobrych serwerach gier więc...