iż to offtop, to się zapytam jak myślicie ile jeszce cs 1.6 ,że tak powiem "Pożyje" ? ile jeszcze będzie na topie, i czy zastąpi go jakaś inna wersja? trudno mi się będzie rozstać z cs' em 1.6
wypowiadajcie się.
|
|
iż to offtop, to się zapytam jak myślicie ile jeszce cs 1.6 ,że tak powiem "Pożyje" ? ile jeszcze będzie na topie, i czy zastąpi go jakaś inna wersja? trudno mi się będzie rozstać z cs' em 1.6
wypowiadajcie się.
Mam wrażenie, że tak przynajmniej do CS 1.7, ale dzięki NO-STEAM'owi to pewnie dłużej :D.
Pierdolenie o szopenie, a szopen wciaz gra ;f
wg mnie Csa, jak i stara nic nie zastapi.

Moim zdaniem wersja 1.6 jest najlepsza i może byc na topie kolejne 10lat...
Chociaż jeżeli nie będzie wersji 1.7 to w Sourca będą grac.
a pozyje pozyje , ja sam juz sie nie moge doczekac na Modern Warfare 2 tyle że to dopiero Premiera: 10 listopad 2009.
zdecydowanie najciekawsza wersja wiec bedzie jeszcze dlugo na topie :D
Póki będą komputery, będzie i cs
Dokładnie ! CS jest wieczny 4 ever !
Moim zdaniem, jeszcze 5-10 lateq powinien byc na topiku. ale kto wie. moze jeszcze moje wnuki beda w niego grac za 30 lat xD
2.0 - Source :)
condition zero i source to oddzielne dodatki a nie zadne wersje...
Wersje były tylko w counter-strike anthology...
Tak, każdy CS to dodatek -.-
1.6 i CZ do Half-Life 1
Source do Half-Life 2
no wiem ale chodzi mi o to ze wersje były tylko w counter-strike anthology
Courdition Zero jest w Anthology...
No ale pomyslecie sami jak bedzie 1.7 to i tak 1.6 bedzie mial przewage pod kazdym wzgledem. Przykład czyli Source jest o wiele nowszy i lepszy pod wzgledem graficznym i trzeba wiecej logiki wysilic a wymagania ma spore wiec 1.6 juz jest gora. A wymiecie mi jeden klan najlepszy na swiecie w Sourcu, jest? Przecierz w to nikt nie chce grac, tam jest za duzo logiki naprzyklad 3 kolesi przedemna wale se np z m4 po ziemi i juz mam zaslone bo kupa paiska sie unosi. Moje zdanie jest takie ze 1.6 bedzie na topie nawet jak bedzie 1.9;]
Jeszcze dodam ze wersja 1.7 juz zostala wydana jakis czas temu, wyprodukowali ja prawdopodobnie koreanczycy, dodali pare skinow map modeli no i swoj team widzac przez sciane tak jak wh.
Ostatnio edytowane przez JokeR' ; 21-08-2009 o 12:06
Nie Courdition tylko Condition.
Cs 1.6 będzie przez wiele wiele lat (na topie również) :D
| « Zywiec cs 1.6 server | Servery Most Wanted » |