Witam, szukam jakichś ciekawych modeli postaci do cs(coś w stylu teletubisiów, tylko bardziej poważne) coś jak ludzie w garniakach, czy np śmierć z strasznego filmu(mam już)
Pozdro
|
|
Witam, szukam jakichś ciekawych modeli postaci do cs(coś w stylu teletubisiów, tylko bardziej poważne) coś jak ludzie w garniakach, czy np śmierć z strasznego filmu(mam już)
Pozdro
Nie wiem, może to...
Więcej ? pisz...
Ostatnio edytowane przez bluSkay.aka ; 19-08-2009 o 21:26
Cześć już widziałem
Niektóre interesujące są, szczególnie model slipknota- szkoda że tylko maska jest zrobiona, ale to nie jest to czego szukam.
Więcej;p
edit: 1 model wreszcie się załadował i chyba go użyję(duża fota się nie chce załadować) jednak chcę zrobić więcej i losowe modele, żeby było zabawniej.
Ostatnio edytowane przez naven ; 19-08-2009 o 22:22
Jeszcze coś poszukam ;)
ninje już mam jako TT
wezmę kolesia w garniaku z tych co podałeś, jeszcze by spasiły z 2, może 3 modele
Już sie robi, znajde i edit'a dam ;)
Tam dałem Ci spidermana i kapitana ameryke, pozytywne modele...jak cos jeszcze poszukam.
Ostatnio edytowane przez bluSkay.aka ; 20-08-2009 o 14:11
Ciekawy, ale sraczkowate ludki goniące na deathrunie nie za bardzo;s
Dziś w nocy albo jutro rano poszukam i tu wrzuce ;)
+ łatwiej by było gdybyś przybliżył mi obraz jakie chcesz mniej więcej te postacie ;s
też mogę pomóc szukać ale powiedz jak mają wyglądać te postacie :)
Tak żeby jakoś wyglądały na deathrunie, żeby były mniej więcej zbliżone do siebie, nie chce żeby kolorowe teletubisie latały między sobą xD
Dobra, dobra to tak dla wiadomości napisz jakie już masz mniej więcej te modele...
agent smith.mdl,
re3 nemesis,
ninja.mdl(to dla TT)
| « W jakim folderze to jest? | Ulubione Przysłowa ;D » |