Tak jak w tytule, potwierdzam że można na nonsteamie mieć VAC'a włączonego... aby nie było mam dowody, a mianowicie screen![]()
Tylko nei wiem jak działa :roll: ale myślę że te czity które rozpoznaje to zbanuje ;)
|
|
Tak jak w tytule, potwierdzam że można na nonsteamie mieć VAC'a włączonego... aby nie było mam dowody, a mianowicie screen![]()
Tylko nei wiem jak działa :roll: ale myślę że te czity które rozpoznaje to zbanuje ;)
nom u mnie tez tak czasem jest (włącza się co 20 raz)
U mnie raczej nigdy się nie włącza,ale ciekawe od czego to zalezy.
Od pierwszego ekranika włącznia na samym dole jak klikasz start nad tym to jest :D
Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;)
![]()
:mrgreen:
ale fazowe okienko skąd masz to cs1.6 digitalzone ?
SoulsHunter, nie skomentuje tego -,-
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tunin...strike/art/526
seba, dobra decyzja ;p :oops:
a do tego jest jakiś program aby takie menu zrobić wyczepiste?
SoulsHunter, notatnik? :P
seba, nie jesteś sam
A oto jak to zrobić:
na pulpicie jest skrót do hlds.exe --> Prawym myszy --> właściwości --> skrót --> element docelowy jest taki
zamieniamy naKod:"C:Program FilesValvehlds.exe" -nomaster -game cstrike -insecure
master powoduje, że server jest widoczny w Internet a secure że działa VAC (zna ktoś jeszcze komendy jakie można wpisać do tego skrótu - wiem że można wpisać -console i właściwości tj. -max_players 8)Kod:"C:Program FilesValvehlds.exe" -master -game cstrike -secure
[ Dodano: Wto 31 Lip, 2007 ]
u mnie VAC działa teraz 9/10 przypadków (czasem pisze że nie może połączyć się ze steam servers więc odpalam ponownie i jest ok)
[ Dodano: Wto 31 Lip, 2007 ]
A ktoś wie jak włączy aby serwer był master na SOURCE zrobiłem tak samo jak w 1.6 ale nie mam pewnosci czy dziala
Tja... ja normalnie daje Windows+R i wpisuję d:\CS\hlds.exe beż żadnych parametrów i mi normalnie VAC startuje :P
| « jak roztimowac serwer | Problem ze skórkami na strone klanową » |