Witam chciałbym zmienić neta i planuję od Orange 1 mb, ale, że nie mam telefonu to będą mi zakładać tylko przez gniazdko telefoniczne czy coś takiego. I mam pytanie czy wie ktoś jakie mogą być pingi w cs ? Warto kupywać ten internet ?
|
|
Witam chciałbym zmienić neta i planuję od Orange 1 mb, ale, że nie mam telefonu to będą mi zakładać tylko przez gniazdko telefoniczne czy coś takiego. I mam pytanie czy wie ktoś jakie mogą być pingi w cs ? Warto kupywać ten internet ?
30-50 ? do tej pory miałem 200-3000 xd. Jak dla mnie to chyba wystarczy. Asz tak bardzo chyba lagowac nie będzie.
dzieki
sasiad ma 512 i ping 150 nie polecam
Moim daniem opłaca się ja mam 512 od Orange już rok i nie narzekam. Ja w CS'a gram przez steam'a ping mam 25-35. Mój sąsiad na 1mb od orange ma ping góra 20 ^^. Ja sam podłączałem, to nie jest trudne tylko że przez gniazdko od telefonu stacjonarnego .
ja też mam 512 i nawet nice czasem tylko ping poskoczy do 100 na 15 sekund

mam 512 i na 32 slotowych serwach ping mam do 50 ;f
na 16slotowych do 30 ping.

No no, wielcy panowie się chwalą a nie wiedzą że prędkość (o ile łącze nie jest wysycone) nie ma nic do opóźnień.
@topic - mówiąc Orange masz na myśli dawną Neostradę ?
Ehh nie wiem dokładnie xD, po prostu poszedłem do punktu Orange, i się dowiedziałem o takiej możliwości, więc nie wiem czy jest to dawna Neostrada ;/
Słuchaj najlepiej nie brać neta z Play'a , Orange itp . Ponieważ jeżeli jesteś w jakiejś dziurze tak jak ja to sobie lepiej wziąść jakies 640kb/s radiówke od jakiejś firmy z miasta i smigasz :!
Ehh, mieszkam w Chełmie Lubelskim nie wiem czy to taka dziura ^^
A radiówkę mam teraz i to 1mb, a pingi 1000-2000. A od Nadajnika mieszkam 2 domy dalej.
No to sprobój od innego operatora z miasta jeżeli nie pomoże to zostaje iPLUS i Orange.
| « Konkurs ! Do wygrania steam ! | Roundsound » |