Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Esl wire & aequitas:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1308
Narzędzia wątku

Esl wire & aequitas

EnToR is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam jak się zainstaluje esl wire to trzeba jakoś skonfigurować ?? Bo na głownym dysku C nie mam wolneych 500 mb i wtedy aeq nie działa i zainstalowałem na D i też mi wyskakuje ze nie mam wolnego miejsca a mam

Odp: Esl wire & aequitas

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Pokaż błąd.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odp: Esl wire & aequitas

EnToR is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Do kazdego tematu piszesz pokaz bląd tu nie ma błedu tylko pliku aeq

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z aequitas i esl wire
Siemka. Jestem początkujacy w esl i mam problem z programami. Na początku pobrałem aequitas'a i ciągle wyskakiwał błąd że złe hasło. Następnie pobrałem esl wire i po nagraniu dema wyskakuje błąd http://img826.imageshack.us/img826/9416/wiref.png Mam windows xp Proszę pomóżcie :D
ESL - europejska liga CS
esl Aequitas
Witam chciał bym się dowiedzieć co się stanie z graczem który nie wrzuci pliku aeq po meczu czy mecz będzie nie ważny proszę o odpowiedz
ESL - europejska liga CS
[Steam] ESL Wire Czy Aequitas
Witam , mam problem mianowicie który z tych programów jest lepszy , żeby nie lagował w grze ? używalem ESL Wire ale przy robieniu ssów przez program mam lagi czasami , więc zwracam się do was jak jest aeq?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Aequitas.
Witam ! Od paru dni jestem nowym użytkownikiem str esl. No i z kumplem chcieliśmy zagrać mecza , lecz niestety nastąpił problem, na szczęście przeciwnicy nie prosili ode mnie ss'ów więc wszystko było dobrze. No ale! Program aequitas robi mi strasznie dziwne ss'y, o ile to można tak nazwać: ...
Problemy z CS 1.6
Problem z Aequitas ...
Wiec tak: zainstalowałem Aequitas i właczam go. Kopiuje hasło z głownej strony i daje accept. Pisze loading, pozniej wyskakuje blad, drugi i na koncu mi pisze, zebym sie zalogował do ESL (jak juz jestem zalogowany). Screeny: ImageShack -
Dodatki do Steam'a
ESL Wire - Aequitas - Media z Meczu - LogFiles
Witam, mój problem dotyczy dobrze wam znanego programu ESL Wire, Aequitas,a mianowicie: Na stronie ESL wyzywam sobie kogoś, na jakiegoś laddera, ale to nie jest ważne... Gdy chcę zagrac mecz, odpalam ESL Wire, później przechodzę do zakładki Games, klikam na dobrze nam znanego Counter-Strike'a,...
ESL - europejska liga CS
Esl wire & aequitas
Witam mam problem z aeq bo nigdzie go nie mam a w Aequitas Logfiles jest że miałem odpalone dałem wyszukaj i nigdzie nie ma pliku
OffTopic - Counter Strike
Aequitas
Czy jest może gdzieś source, lub gotowy plik zabezpieczenia ESL mianowicie Aequitas do pobrania... ponieważ VaC raczej na Non steam serwie nie da się zastosować...
Instalacja gry i podstawy
aequitas - błąd!
CO robić? Zarejestrowałem się na ldize esl, ale potrzebny jest włączony program podczas meczu... Program nosi nazwę aequitas, ejst pobierany z esl.eu/pl.. Włączam program, potem cs i all gram mecz. Po meczu wyłączam cs i wyskakuje takie coś: ImageShack - Hosting :: erroral4.jpg Czym to...
Problemy z CS 1.6
aequitas
moze mi ktos objasnic jak to dziala i gdzie to znajde oraz jak to zainstalowac bo szukalem na forum i nie znalazlem jakos:] a z google mam wojne o cs-a wiec sie nie wybieram tam:D lub ewentualnie cos lepszego od tego:D
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz