Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)
Masz Livebox z Sagema (Francja) czy Orginalny z Japoni?. Jezeli to jest francuski to jest najgorsze co może byc. Miałem z tym duzo problemów np. brak interentu, sam sie resetuje lub chwilowe utracenie internetu. Dla mnie to jest podróba. Polecam orginalny japoński.
Witam, jeśli to zły dział do mojego problemu to proszę moderatora o wyrozumiałość i przeniesienie. Mam taki problem iż przedłużyłem umowę i mam 20mb i dzwoniłem do neostrady i mówili że wszędzie mam wpisane 20 mb, router czyta do 24 więc to nie wina jego, do centrali mam blisko i też mówili że...
Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192.
Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w...
Witam.
Mam bardzo dziwny problem.
Mam neostrade 256,kompa:Parch (AMD Athlon(tm) XP 2400+, 2.00 GHz,768 RAM,Płyta główna(nie śmiac się):ASRock K7VT2..) Mój system to Windows XP SP2
Więc gdy uruchamiam firefoxa i chcę załadowac jakas strone to internet mi zamula a jak poruszam myszka to chodzi bez...
Witam mam taki oto problem mam neostrade 512 osiągą 640 Kb/s , a ping mam 58-64 inni graze mają po 20 - 30 a ja mam taki duży jak temu zaradzić już ustawiałem rate według programu HlToolz wyłączam antywirusa gadu gadu wszystko . WIcie może dlaczego ??. CZy jest na to jakiś sposób . Komputer mam...
Witam !!!
Mam problem z założeniem serwera na moim komputerze otóż korzystam z tego programu "Dedicated Server" robie wszystko dokładnie oglądałem już kilka filmików i poradników i nic !! Gdy klikam na start server wszystko git jest kopiuje ip włanczam cs daje do Favourites i ten server się...
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz ....
moze wie ktos z was jak temu zaradzic :(
http://www.speedtest.net/result/544335213.png
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS.
Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade.
W ap client odblokowuje tak:
Lecz w modemie od neostrady:
Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds?
W...
Witam!
Mam następujący problem: mam lan w domu na 3 komputery , na głównym chce postawić hlds. Jako że mam neostrade to załozyłem sobie konto no-ip.
Jak włączam HLDS to pobiera on adres pierwszej karty sieciowej jaką znajdzie niestety jest to moja karta lan z wewn. ip.Dopisywałem do hldsa +ip...
Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\...
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u