Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Problem z neostrada:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1194
Narzędzia wątku

Problem z neostrada

parkingowy is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)

Odp: Problem z neostrada

jesus23 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Masz Livebox z Sagema (Francja) czy Orginalny z Japoni?. Jezeli to jest francuski to jest najgorsze co może byc. Miałem z tym duzo problemów np. brak interentu, sam sie resetuje lub chwilowe utracenie internetu. Dla mnie to jest podróba. Polecam orginalny japoński.

Sprzedam steam 2k3

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Neostrada problem z prędkością jakieś blokowanie ?
Witam, jeśli to zły dział do mojego problemu to proszę moderatora o wyrozumiałość i przeniesienie. Mam taki problem iż przedłużyłem umowę i mam 20mb i dzwoniłem do neostrady i mówili że wszędzie mam wpisane 20 mb, router czyta do 24 więc to nie wina jego, do centrali mam blisko i też mówili że...
Internet i sieci
[Problem] Server stawiany samp neostrada
Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192. Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w...
GTA
Bardzo dziwny problem z neostrada ;?
Witam. Mam bardzo dziwny problem. Mam neostrade 256,kompa:Parch (AMD Athlon(tm) XP 2400+, 2.00 GHz,768 RAM,Płyta główna(nie śmiac się):ASRock K7VT2..) Mój system to Windows XP SP2 Więc gdy uruchamiam firefoxa i chcę załadowac jakas strone to internet mi zamula a jak poruszam myszka to chodzi bez...
Pytania z odpowiedzią
[Steam] Problem Ping Neostrada 512
Witam mam taki oto problem mam neostrade 512 osiągą 640 Kb/s , a ping mam 58-64 inni graze mają po 20 - 30 a ja mam taki duży jak temu zaradzić już ustawiałem rate według programu HlToolz wyłączam antywirusa gadu gadu wszystko . WIcie może dlaczego ??. CZy jest na to jakiś sposób . Komputer mam...
Problemy z CS 1.6
Problem - Serwer HLDS (Neostrada)
Witam !!! Mam problem z założeniem serwera na moim komputerze otóż korzystam z tego programu "Dedicated Server" robie wszystko dokładnie oglądałem już kilka filmików i poradników i nic !! Gdy klikam na start server wszystko git jest kopiuje ip włanczam cs daje do Favourites i ten server się...
Problemy z HLDS
Problem Z neostrada 1mb
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz .... moze wie ktos z was jak temu zaradzic :( http://www.speedtest.net/result/544335213.png
Internet i sieci
Problem z HLDS router ap client neostrada
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS. Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade. W ap client odblokowuje tak: Lecz w modemie od neostrady: Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds? W...
Problemy z HLDS
HLDS problem z ip(lan + neostrada
Witam! Mam następujący problem: mam lan w domu na 3 komputery , na głównym chce postawić hlds. Jako że mam neostrade to załozyłem sobie konto no-ip. Jak włączam HLDS to pobiera on adres pierwszej karty sieciowej jaką znajdzie niestety jest to moja karta lan z wewn. ip.Dopisywałem do hldsa +ip...
Problemy z HLDS
Router, Neostrada [zmienne ip] Problem z log in...
Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\...
Problemy z HLDS
Serwer CS 1.6 + neostrada 1mb+ router D-Link = problem
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6. Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !! moj router to D-link DSL-G624T neostrada 1mb ...
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz