Wie ktoś może czy jest juz demko hltv z again vs fnatic ??? I mam jeszcze 1 pytanie. Nauczy ktoś ogarniać recoil? nie chodzi mi tu o poradnik tylko że ktoś wejdzie na mój serwer i mi ustnie wytlumaczy co zle robie a co dobrze :p moge miec serwa 47 i 48.
potrzebuje nagrania z HLTV godnina: 20:30 2010r. 09. 30. to byla chyba mapa de_hell. Widziałem ze na inne serwery mają zbiór tych wszystkich filmow HLTV fajnie by było żebyście podali jakiś link chyba, że nie została jeszcze utworzona.
Witam was,
mam pewien dylemat, ponieważ ciekawi mnie jak to jest z tym HLTV.
Jeżeli do serwera zamówię HLTV ze strony hltv.org czy dema kręcone przez HLTV będą zapisywane tylko na fps? czy jest może opcja oglądania tak jak się ogląda mecze tych ważniejszych klanów(w real time)
Bardzo...
J.W
A ogólnie to czy jak podmienię mój spray(w grze użycie T) na jakąś fote czy coś nie dostanę bana na steamie i czy jak wgram sobie HLTV models(przemienianie broni tak jak na filmikach w hltv czyli ze nie widać po nacisnięciu Q tego kręcenia bronią tylko odrazu nam się broń pojawia) to...
Mam na stronie taka oto tabelke:
(link w sygnie)
Gdy kupowałem szablon autor powiedzial ze zapelnia sie te tabelki w jakichs plikach tekstowych, ale nie iem juz w jakich i nie znam potrzebnego do tego kodu. Moze mi ktos pomoc?
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia...
Witam.
Mam pewien problem.
Niedawno kupiłem sobie steam.
Gdy chce się połączyć z jakimś serwerem to na większości wyskakuje mi komunikat " Unkown HLTV Client type "
Co z tym moge zrobić żeby działało mi normalnie??
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry thx.
Hej mam prośbe! Wiem,że może ten temat nie powinien się tu znajdować,ale prosze o odpowiedź... Bo chciałbym nagrać sobie demko HLTV z botami,da sie?
Czy da się dać New Game i uruchomić HLTV i nagrać..Prosze o odpowiedź:)
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze. Mam serwer na pukawce wiem że jest tam HLTV ale nie umiem go uruchomić.Wchodzę na strone www.hltv.org ustawiam wszystko tak jak powinno być Hltv wchodzi na serwer przez około 5 minut jest dobrze a później HLTV nie nagrywa demka nie przekazuje obrazu a na...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u