Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Bind do zrobienia SSa:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs bind na ss, ssa w cs 1.6, bind na ss gry cs, binda na ss cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1021
Narzędzia wątku

Bind do zrobienia SSa

Ryco is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jaką komendę wprwadzić do configa zeby klawiszem p mieć binda na zrobienie SS?

Odp: Bind do zrobienia SSa

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

"klawisz" "snapshot"

lub

"klawisz" "screenshot"

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[cba.pl] Potrzebny do zrobienia strony!
Potrzebuję kogoś kto mógłby zrobić stronę z końcówką cba.pl , ładny szablon o tematyce Counter-Strike. Najlepiej coś na podobieństwo noobelite . pl Nagroda: SMS 10zł, admin na stronce, możemy nawet przyjąć do klanu:) Pisać na GG 19963953 lub na Steam cFgMXL
Archiwum forum
Chętni Do Zrobienia FragMoviE.
Witam chciałbym prosić was o zrobienie dla mnie FragMovie.Chciałbym żeby na tym filmiku było widać mój nick :) Demka uploaduje dla chętnych pisać na PW lub na steam : patryk2498 Lub e-mail patryk2498@interia.eu. DAm okolo 5gibonów jak bede mógł ! ---------- Post dodany 31-03-2010 o godzinie...
Szukam moviemakera
Chetni do zrobienia fragmovie
Poszukuje chetnej osoby ktora zrobi FRAGMOVIE dla mojego klanu Oczekuje : -calkiem niezlej pracy Oferuje : -Gibonik
Szukam moviemakera
[Steam] [skrypt] bind na bind
Witam, chciałem sobie napisać bind na bind.. a mianowicie: po kliknięciu "F1" chcę aby bindowało mi: mwheelup "+jump+" po kliknięciu "F2" chcę aby bindowało mi: mwheelup "+jump+;wait;+jump" więc wymodziłem coś takiego:
Problemy z CS 1.6
Szukam chętnego do zrobienia mi stylu
Witam Szukam chętnego/ą do zrobienia mi stylu na forum o cs Najlepiej na bannerze Napis Counter-Strike Żyrardów! Tematyka cs' a jakieś pytania nr gg 3128666
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Banner Do zrobienia
Typ: Banner Rozmiar:500x100 Napis: Focus-On-Me Kolorstyka:Pod strone www.focus-on-me.pl Tematyka:Counter Strike 1.6 Render:Daj coś związanego z Counter Strike 1.6 Nagroda: Gibony
Prośby o wykonanie grafiki
baner do zrobienia
co to ma byc BANER wymiary 693x227 kolory co pod ten szablon www.querd.xaa.pl cos od siebie zeby widnial na nim napis w fajnej czcionce Querd sQuad z gory dziekuje i oczywiscie gibon
Prośby o wykonanie grafiki
szukam 4 ludzi do kl + 1 do zrobienia str
poszukuje stalej 4 oczekujemy wiek: 14 staż: 2 lata duża dostępnośc mikro ogar programy vt, oferujemy
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Program do zrobienia menu w grze
Szukam programiku ktorym mozna stworzyc sobie własne menu w grze. Mam na myśli to pod przeciskiem H. Jest na fpsbanana ale nie wiem gdzie go szukac ani jak sie nazywa. MOzecie podac link?
Problemy z CS 1.6
szukam pluginu do zrobienia regulaminu
szukam pluginu, w ktorym po wpisaniu /regulamin albo /zasady otwiera się takie okienko (takie same jakbym wpisal /top15) ale ten sa wypunktowane zasady. moze znacie lepszy plugin. z gory thx. oczywiscie punkcik bedzie
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz