Witam,
ktoś już kiedyś interesował się tym, skąd ludzie mają klucze steamowe po 15-18zł? Skąd oni to ściągają, one są w 100% legal? Sam bym hurtowo sobie kupił po takiej cenie jak oni załatawiają a pozniej wystawiaja na allegro, ktos cos wie wiecej?
|
|
Witam,
ktoś już kiedyś interesował się tym, skąd ludzie mają klucze steamowe po 15-18zł? Skąd oni to ściągają, one są w 100% legal? Sam bym hurtowo sobie kupił po takiej cenie jak oni załatawiają a pozniej wystawiaja na allegro, ktos cos wie wiecej?
na allegro klucze chodzą po 11zł. Wiec nie wiem czy tak sprzedasz tam, do wyboru klucz za 11zl ale od ciebie za 18 to różnica ;]
A skąd mają klucze nikt ci nie powie zapewne.
po 11 zł chyba 3 miesiace temu, teraz sa min. od 15 zł w górę.
kupują?? znaczy sie po 5 złotych takie chodzą w usa
jasne i 10 zl na kodzie zarabiaja? skad taka informacja ze akurat maja to z usa?
a co ty wywiad srodowiskowy przeprowadzasz a jakie 10 zł jak ostatnio na allegro stalo po 12 zl a nawet jak mają 10 zlotych to duzo??
11 zł są nadal ... 8 gier w pakiecie. Sam ostatnio kupowałem. A co do kluczy to tak jak ktoś już napisał - kupują za granicą po 2-4$ a w Polsce sprzedają za 11 zł
Pokaz mi aukcje gdzie jest steam klucz za 10-11 zł to ci wylize piety, na allegro najmniej jest po 15 zł. CS 1.6 + 8 gier wiec nie pitol farmazonow, moze jestes uzytkownikiem allegro.ru
Były: COUNTER STRIKE 1.6 STEAM 6 GIER CS AUTOMAT 24 /7 ! (799164595) - Aukcje internetowe Allegro i to jeszcze niecałe trzy tyg. temu ;p
EDIT: Ja osobiście kupowałem jeszcze na innej aukcji ale nie mogę jej teraz znaleźć
Ostatnio edytowane przez Kemsan ; 25-11-2009 o 15:19
Jest wiele takich kluczy np na allegro jak pisali koledzy wyżej ale też poszukaj na firmach hostingujących serwery np kampNO albo hit4u.
Albo jeżeli chcesz naprawdę tanio i wygodnie to poszukaj na jakiś serwerowniach czy nie maja kluczy steam bo ja np mialem bardzo dużo przypadków że admini serwerowni sprzedawali steam i mój kolega kupił klucz steam właśnie w taki sposób a płacił 10zl i kasy nie wysyłał koleś chciał żeby mu kupił dwie karty z ery po 5zl i mu wysłał kody i do tej pory steam działa prawidłowo.
jakie boty a ja mam po 10złCounter-Strike 1.6 - 8 Gier - CS Steam - Key - 12h (793223442) - Aukcje internetowe Allegro zobaczcie hhahahaha
a co powiecie na ten temat , tylko tu chodzi już o detal , idziesz do jakiegoś dużego sklepu , kilka pięter 3-4 poziomy kasy na dole , ale tam jest winda , i schody na każdym piętrze jest bramka antykradzieżowa przy wyjściu na klatkę schodowa która prowadzi na dwór, dobra dalej wchodzisz do windy z koszykiem i np 3-4 csy + jakieś tam rzeczy i jeździsz windą bo masz takie prawo 1-2 minuty , dalej otwierasz gry , wyjmujesz klucze i zamykasz pudełka , wychodzisz z windy i odkładasz towar na pulki i bez niczego jedziesz na górę , i idziesz do szkoły językowej na ostatnim i wbijasz się na schody i złazisz na dół zero ochrony , wychodzisz CIESZYSZ SIĘ CD-KEYAMI NIE WIEM PO CO TU PRZEKOMARZAĆ SIĘ GDZIE JEST TANIEJ , nie ma wpadki ponieważ jest to papierowe , płyty się nie bierze ani pudelka sam klucz i oni nie wyczują tego nawet jak by się pojawili z znikąd , bo masz to między materiałem w kurtce dziurawa kieszeń itp. a jak coś to mieć kilka ulotek i nic nie zrobią
Ostatnio edytowane przez saczek112 ; 29-11-2009 o 11:04
| « Fatal1ty - dlaczego nie | Poszukuję gry » |