Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Key logger w moim kompie :(:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: keylogger cs forum, jak sprawdzic haslo na kompie, jak sprawdzić czy mam keyloggera, jak zobaczyc czy ma sie keylogera na kompie, jak sprawdzić czy na komputerze jest keylogger, jak sprawdzic czy mam keyloggera na kompie, jak sprawdza się komputer z 3 g ramu, powiększ intel pentium dual core e5300, 2.60ghz gta, jak sprawdzić czy mam keyloggera na komputerze, keylogger na moim komp, jak sprawdzic czy keylogger jest na komputerze, jak sprawdzic czy ma sie keylogera na kompie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3322
Narzędzia wątku

Key logger w moim kompie :(

wisnai is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Prosze was o pomoc

ściagnołem jakis plik nie wiem ktory to był ale wiem że jest keylogger

Gosciu do mnie napisał zbym mu pomogl i zmianil haslo na steamie, nie moglem sie zalogować i chcialem sie zalogowac spowortem na swoim ale mialem key logga od niego i mi zajebal konto i akurat antywir mi nie dzialal i boje sie teraz cokolwiek robic na tym kompie a formata nie moge zrobić bo stary ma tam wazne rzeczy mam nowy cd-key ale boje sie go zaladowac

PROSZE BARDZO O POMOC ALBO JAKIS PROGRAM ZEBYM MOGL DO CHUJOSTWO WYWALIĆ Z KOMPA I BYĆ PEWNYM ZE NIC MI SIE NIE WWALI :(:(:(

vlvx_22 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

G DATA INTERNET SECURITY 2007:
http://programy.internetstandard.pl/...y.2007.pl.html

a jak będziesz miał pieniądze to około za 260 zł kup G DATA INTERNET SECURITY 2008.

duszek89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sciagnij sobie Hijack This i zobacz co Ci sie uruchamia przy starcie systemu

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Chat Logger SQL przerobienie
Witam, chciałbym prosić o to aby przerobił mi ktoś plugin /* Chat Logger SQL Version 0.5 AUTHOR: aake (aake4@hotmail.com) Website : http://naputtaja.no-ip.org This plugin save chat message to MySQL Database
Pisanie pluginów AMXX
Czy CSS będzie dobrze chdził na moim kompie ?
Mam bardzo szczere pytanie. Czy CSS będzie chodził na moim kompie ? A oto wymagania: Procesor: Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT 512 mb ...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Jakie fajne gierki pójdą na moim kompie?
Chciałbym aby te gry były nie za stare, max 2006 rok. Mój sprzęt: Intel Core2Duo E4300 1.8 ghz GF 8400 GS 256 mb 1 GB RAM (+1gb ReadyBoost, ale czy to coś daję?) Vista Czekam na propozycje, aha i gierki bym skakał z radości jakby chodziły w full detalach, są takie w ogóle z min 2006...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Server na moim kompie UPC
Witam mam internet z UPC 15mb/s połączony przez router. Mam zewnętrzne IP i wszystko robione według poradników do robienia serverów przez HldsUpdateTool mam tą konsole wszystko pięknie ładnie lecz inni nie mogą się podłączyć pod serwer. Żaden program nie blokuje serwera. Wiecie może co muszę zrobić...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Czy program VistaMizer pójdzie na moim kompie?
Czy program VistaMizer pójdzie na moim kompie? Karta graficzna:NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Procesor:AMD Athlon XP 2200+ Ram:512 MB
Użytkowe
Czy na moim kompie poleci GTA 4?
AMD Athlon x2 7750 Black Edition Dual Core 2.7GHz Gigabyte GA-MA74GM-S2 3 GB ram DDR2 Dual 800Mhz ATI Radeon HD 4650 128bit 512 MB firmy MSI DVI PCI-Express to by bylo tyle....sadze że poleci na medium bez zacinek??
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
HSLAB Print Logger SE 4.3.69
Free download HSLAB Print Logger SE 4.3.69 | Pobierz za darmo HSLAB Print Logger SE 4.3.69 HSLAB Print Logger SE jest programem aktywnej kontroli wydruku i urządzeń drukujących. Program pozwala na stały monitoring wszystkich zadań wydruku na komputerze na którym został...
Archiwum forum
Chat logger
Siema znalazłem w necie takie coś http://redacid.org.ua/chatlog/2008.01.06.htm http://pub.gamesmaniacs.ro/logs/2008.02.12.htm http://dl.game.sapi.web.id/cs16-svdl/addons/amxmodx/logs/2008.02.10.htm chciał bym tez zrobic tak umnie. Ale na jakiej to podstawie trzeba to zrobić ?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Key logger w moim kompie :(
Prosze was o pomoc ściagnołem jakis plik nie wiem ktory to był ale wiem że jest keylogger Gosciu do mnie napisał zbym mu pomogl i zmianil haslo na steamie, nie moglem sie zalogować i chcialem sie zalogowac spowortem na swoim ale mialem key logga od niego i mi zajebal konto i akurat antywir...
OffTopic - Counter Strike
Chat Logger Zmiana miejsce zapisywania się logów
Witam mam plugin no i chce w nim zmienić aby logi były zapisywane w /var/www/html/chat_log/ Proszę o pomoc oto kod plugina /* Chat Logger v2.1a Author: Jim (jim_yang @ AlliedModders Forum) Credit: aligind4h0us3 for the idea, suggestion and test. Cheap_Suit
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz