Witam mam problem wgrałem na serwer roundsound mp3 i nie sciaga muzyki. Serwer powinien sam automatycznie zassac muzyke w szegolnosci ze mam ustawione fast download
Mam taki problem że muzyka się nie pobiera, a po zabiciu ostatniego gracza nie słychać naboja który go zabił, nie słychać terrorist/CT win, jest jedna wielka cisza.
Używam amx 1.8.1 (ten co jest zainstalowany po kupieniu w hit4u.net)
plugins.ini:
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one...
Grałem na "non steam", i grało się normalnie, po za tym, że myszka mi się zacinała, lecz na to pomogła zmiana priorytetu. Po 2 latach gry postanowiłem kupić sobie pełną wersję gry :). Po zainstalowaniu okazało się, że gra mi się laguje w momencie akcji i myszka się przycina (nie pomaga już zmiana...
Witam dziś podzielę się z wami Moim Pierwszym poradnikiem
Uwaga! : jeśli macie zbindowane klawisze z prawej strony klawiatury nie będą działać i zostaną zastąpione przez panel sterowania counter strikowego playera :)
1.W katalogu...
Witam.
Ostatnio gram na serverach i często ludzie puszczają muzkę, i zastanawiam się jak.
Jak ktoś wie jak i może pomóc proszę o napisanie tego w tym temacie.
Z góry dziękuję.
Mam taki problem z puszczaniem muzyki na servie ...
robie wszystko według tego poradnika i jak naciskam f11 to wylacza mi cs'a do systemu...
Moze dlatego ze mam na kompie Steam i ns?
@serv ns
Mam pewien problemik/pytanie... Raz na serwie koleś puszczał muzyke. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby to nie była audycja z radioparty.pl . Nie wie czasem ktos, jak mozna w czasie gry puszczac taka audycje? Jak ktos pomoze, bede wdzieczny no i oczywiscie gibonik. :dance2:
Witam, wiem puszczanie muzyki jest zabronione na wiekszosci serverow. Ale chcialem puszczac ja na moim wlasnym. 2. do userconfig.cfg wrzucamy:
Kod:
alias +PlayWAV "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord"
alias -PlayWAV "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord" ...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u