Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Potrzebuje boty do half life:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: boty do half life, half life boty, boty half life, boty do hl, boty do halflife, boty do half life download, half life bots, half life boty download, half-life boty, boty do half life 1, boty do half-life, jak zainstalowac boty do half life, half life bot, half-life bots, half life cs, half life ns boty, boty do half live, bots for half life 1.1.1.1, steam half life bot, half life jak dodac boty, halflife zbots, boty half life download, half life zbot, hl boty, naruto haf life serwer

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 13694
Narzędzia wątku

Potrzebuje boty do half life

gorefest is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Potrzebuje boty do half life non steam (mam wersje 1.1.1.1). Istnieja takie boty jak "zbot" z cs do half life ? Jesli tak to prosze o linka do sciagniecia z instrukcja. Jesli nie to jakies inne boty prosze :)

PS.Z Gory thx. Licze na szybko odpowiedz.

@EDIT: Czy naprawde nikt mi nie odpowie ?

Odp: Potrzebuje boty do half life

dragon90 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nie jestes sam bo tez ich szukam ;/
ale jak cos znajde to dam znac
pozdro

Odp: Potrzebuje boty do half life

~NN is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

New Page 2

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Half Life 1
Witam, mam pare pytan 1. Jak zainstalowac amxx w hl1 i prosze o link do niego 2. Dproto z cs 1.6 bedzie dzialac?
Problemy z HLDS
CS:S + Half-Life 2
Witam mam problem z Half-Life2 (Z CS:S także) gdy gram w HL2 po jakimś czasie sie wyłącza (Gram New game) przeważnie po 5 czasami 10 min.Nie wyświetla sie żaden błąd nic pupit jest z ikonami to wszytko. Z góry dzięki. Ps. Nie wiedzialem gdzie temat umieścic :]
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Boty Half-Life 2 Deathmatch Pomoc
Witam potrzebuje skutecznego sposobu (najlepiej Polski tutorial) na wgranie zainstalowanie botów do HL 2 DM możne ktoś z was już instalował boty na YouTube są 2 metody ale niestety 1 nie działa z 2 se nie poradziłem proszę o pomoc z góry dzięki
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Half life 2 a cs ???
Witam kupiłem gre Half Life 2 bo cs jusz nie było i muwi ze bendzie tu cs ale jak go zainstalowac mam 2 płytki i cd-key
Instalacja gry i podstawy
Cs:Half Life błąd
Mam problem. otóż mam cs 1.6 non steam i daję change game bo chce spróbować zagrać w half life. No dobra daje w half life new game wybieram poziom ale nic się nie włącza. A jak chce zmienić coś w ustawieniach half life, gra wywala mnie do pulpitu. Pytanie: Co trzeba zrobić żeby zagrac w half...
Problemy z CS 1.6
ip do half life
macie jekies ip serverow do half life ???
Archiwum forum
Half-life 1
Witam mam pytanie czy ktoś moze mi podać link z którego sciagne Half life 1 lub torrenty niewiem jak ktoś by mi mógł powiedzieć z kad go sciegne:)
OffTopic - Counter Strike
Half Life 2 CD KEY
Witam znalazlem pudełko w domu z płytami Hl2 i cd keyem moze bedzie działac do steam :D tylko nie moge znaleźć na stronie Steam-u gdzie wpisac cd key zeby go zrestartować czy cos takiego :P aby odzyskac konto :P bo jak wpisuje w steam active to napisane ze zły cd key pewnie ktoś go zarejestrował...
OffTopic - Counter Strike
Half Life
Yo Ziom ;} Mam pytanko ... Czy wiecie może z kąd moge zassać HALF LIFE 1 ? Z góry Thx ;] Tylko Niepiszcie mi " A Googli nie ma ? " Bo jusz szukałem i nie znalazłem :(
Problemy z CS 1.6
Half Life 2
Witam Was ;] Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P ) Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;] Pozdrawiam ;)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz