Popularne odwołania do tej strony: boty do half life, half life boty, boty half life, boty do hl, boty do halflife, boty do half life download, half life bots, half life boty download, half-life boty, boty do half life 1, boty do half-life, jak zainstalowac boty do half life, half life bot, half-life bots, half life cs, half life ns boty, boty do half live, bots for half life 1.1.1.1, steam half life bot, half life jak dodac boty, halflife zbots, boty half life download, half life zbot, hl boty, naruto haf life serwer
Witam. Potrzebuje boty do half life non steam (mam wersje 1.1.1.1). Istnieja takie boty jak "zbot" z cs do half life ? Jesli tak to prosze o linka do sciagniecia z instrukcja. Jesli nie to jakies inne boty prosze :)
Witam mam problem z Half-Life2 (Z CS:S także) gdy gram w HL2 po jakimś czasie sie wyłącza (Gram New game) przeważnie po 5 czasami 10 min.Nie wyświetla sie żaden błąd nic pupit jest z ikonami to wszytko.
Z góry dzięki.
Ps. Nie wiedzialem gdzie temat umieścic :]
Witam potrzebuje skutecznego sposobu (najlepiej Polski tutorial) na wgranie zainstalowanie botów do HL 2 DM możne ktoś z was już instalował boty na YouTube są 2 metody ale niestety 1 nie działa z 2 se nie poradziłem proszę o pomoc z góry dzięki
Mam problem. otóż mam cs 1.6 non steam i daję change game bo chce spróbować zagrać w half life. No dobra daje w half life new game wybieram poziom ale nic się nie włącza. A jak chce zmienić coś w ustawieniach half life, gra wywala mnie do pulpitu. Pytanie: Co trzeba zrobić żeby zagrac w half...
Witam znalazlem pudełko w domu z płytami Hl2 i cd keyem moze bedzie działac do steam :D tylko nie moge znaleźć na stronie Steam-u gdzie wpisac cd key zeby go zrestartować czy cos takiego :P aby odzyskac konto :P bo jak wpisuje w steam active to napisane ze zły cd key pewnie ktoś go zarejestrował...
Yo Ziom ;}
Mam pytanko ... Czy wiecie może z kąd moge zassać
HALF LIFE 1 ?
Z góry Thx ;]
Tylko Niepiszcie mi " A Googli nie ma ? "
Bo jusz szukałem i nie znalazłem :(
Witam Was ;]
Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P )
Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;]
Pozdrawiam ;)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u