Siema.
tak jak w temacie, z tego co czytałem dużo z was jest kub tylko uważa się za porządnych hajtów w cs z klanami a ja za takiego się nie uważam a że gram już dobre poza 3 lata w tą gierke no to naszedł mnie pomysł by założyć jakiś klanik? ciągłe mixy za co ani satysfakcji się nie ma bo często trafia się na kompletnych durni w drużynie lub lou no i 0 zgrania no ale to mix więc zdał by się klan.
Co wiem na ten temat?:
-max 6 graczy w klanie
-oczywiście VT/TS
-serwer do gry na dobrum hoście bez lagów (myśle o White Rabit bo mam na klan odłożone dobre 400zł a że za bardzo nie mam co z nimi zrobić a za free nie lubie dawać to lepiej serwerek dobry dla klsnu
- domena (.pl, .com, .com.pl itp.)
- Dobry unikalny szablonik
- steam oczywiście
- skill min. med (chce coś ostrego)
- najlepiej esl, gb
i mniejsze sprawy.
Co nie wiem a chce wiedzieć?
-nie chce taktyka dodatkowo na głowie mieć więc sam bym chciał prowadzić team ale jak? od czego zacząć? jak długie i częste treningi, taktyki robić np w tax mker z hltv i rozdawać jakie numerki graczom no sam nie wiem więc prosze napisać.
-czy opłaca się takiemu new klanu odrazu kupować logotypy za 100zł czy za 20 wystarczy?
- koszulki chyba zbędne jak na pocztku bez lanów ?
- gdzie szukać najlepszych graczy (oprócz esl, gb...)
no i oczywiście inne wasze doświadczenia z tą grą i z klanem... szukałem w google jk trenuje np. mym no ale nic niema :D
PS. prosze nie pisać przyjme cie do klanu tylkokup serwa itd. oferty mnie nie interesują tylko i wyłącznie porady pls