Popularne odwołania do tej strony: grafy w cs, jak zrobic swojego grafa do cs, jka zrobic graf w cs, jak zrobic graf do cs, jak zrobić grafa do cs, jak zrobic graf w cs ie, pobier grafy do cs, poprawa grafy w cs, co to digitalzone, cs co to jest graf, fajny graf
Mam takie Pytanie w jaki sposób zrobić swojego grafa do cs'a 1.6 Digital zone....
I nie wysyłajcie mnie do innego linka bo w half-life logo creature nie działa mi poprostu....
I nie wysyłajcie mnie do innego linka bo w half-life logo creature nie działa mi poprostu....
pewnie coś źle robisz tu masz opis:
1. sciagasz program half life logo creator.
2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka)
3. Otwierasz obrazek przez HLLC
4. W programie klikasz 'auto-size'.
5. Nastepnie 'Make Wad'
6. W tym momecie w katalogu w ktorym masz zainstalowany HLLC pokazał Ci sie plik loga -> 'pldecal.wad'
7. Zmien jego nazwe na 'tempdecal.wad' i podmien z juz istniejącym w katalogu "...\cstrike"
8. Dajesz właścwości pliku tempdecal.wad i ustawiasz "Tyko do odczytu".
9. Gotowe !
Bunker 8 Digital Labs Hit Zone 4 Complete Bundle MULTiFORMAT DVDR
http://img32.imageshack.us/img32/7219/post1bn.jpg
Bunker 8 Digital Labs Hit Zone 4 Complete Bundle MULTiFORMAT DVDR
TEAM DYNAMiCS | Dec 2010 | 5.21GB
Bunker 8 Presents 'Hitzone 4: Complete Bundle'. After countless...
Yo wam :)
Daje wam tu Linki do gry Counter-Strike: Source, może są inne ale postanowiłem dać tego :)
Dam jeszcze Instrukcję :P
GRA
http://dl.zaparit.cz/CSS-Full-DIGITALZONE.php (700MB)
PATCHE DO GRY
Witam ma problem z widoczności na grafice 640 na 480. Gram na niej ze względu na fps ale jak jestem daleko od przeciwnika to nic nie widać .
Czy są jakieś komendy co mi pomogą zlikwidować ten problem ?
Witam...
Przedstawię Wam Moim Zdaniem Najlepszą Wersję CS'a.
Dlaczego Warto Ściągnąć?
1. Wbudowane Boty Same Tworzą Sobie Waypointy
2. Modele Broni I Postaci Z CSS
3. Nowe Odgłosy Broni
4. Nie trzeba Instalować Patcha Instaluje Sie Automatycznie ;)
5. Wyszukuje Same Serwery Non Steam bez...
Witam!
Jak zainstalowac sxe na CS1.6 NS by digital zone??
Mialem wiele problemow i dowiedzialem sie ze aby zainstalowac sxe na cs by digital zone potrzebne sa odpowiednie pliki ale nie wiem skad je zdobyc.
Ma ktos te pliki albo wie skad sciagnac??
Z góry dzieki ;P
Chciałbym przedstawić stronkę z grafami/Sprayami w każdym razie to co jest na "T" w cs.
http://www.cs-files.yoyo.pl/news.php
I tu wchodzimy w:
Spraye - CS 1.6
Flagi
Modelki
Rysunkowe
Wabiki & Pułapki
Witam Mam kłopot ponieważ ściągnołem csa z wiaderka i teraz mam dylemat bo po zalaczeniu cs wyskakuje mi główna strona z tymi dwoama gościami ( hyba ct ) a potem się zawiesza pokazuje niebieski ekran z napisami ( hyba BOSD ) i bum restart kompa . Prubowałem zmienić priorytet ale ( hl też się...
siemka powiedzice mi jak mam do tego cs zainstalowac amxx albo amx Counter-Strike Digital Zone V28 bo ten cs ma juz w sobie boty a jak doam amx to podmienia mi libsti.gam i wtedy jak uruchamiam gre to sie wylacza
Witam ziomqi i laseczki nie wiedziałem gdzie napisać ten post więc napisałem go tu.
Więc przedstawiam mój czysty addons spod CS Digital Zone, który nie zawiera zbędnych pluginów.
Jak już mówiłem działa on najlepiej na Digital Zone/przynajmniej u mnie.
I znalazłem ten plik na google więc...