Popularne odwołania do tej strony: jak usunac admina cs, esp cs 1.6 download, nie dziala mi esp jako adminowi, jak usunąć napisy z demka cs, jak wykasowac dema z psp, jak usunac plugin cs 1.6, jak usunać admin z mojego serwa
Heeey ... :D
Wielu z Was ma pewnie ten sam problem co ja.
Ogladajac dema, czesto admin nagrywa je z esp. Co potem przy ogladaniu - mi np przeszkadza. Wole obejrzeć czyste demo.
Zna ktoś jakąś sztuczke, jak wyłączyć Admin esp w nagranym demie ;> ?
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Nie, raczej nie da się wykonać takiego czegoś. Jeśli chcesz, aby demko było bez efektów pluginu Admin ESP przed nagrywaniem wklepujesz esp_toggle w konsolę w celu włączenia/wyłączenia efektów pluginu i rozpoczynasz kręcenie demka.
' fil0ne chodzi Ci o te zielone prostokąty które symulują WH?
U mnie się to wyłącza za pomocą klawisza "r" i strzałka w górę lub dół. Kiedy się jest martwym oczywiście..
Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.
Witam, mam siec serwerów fireskill.pl (to nie reklama!) byla 3-4 miesiące teraz miesiac jej nie bylo i pomyślałem że zrobię reaktywacje. Szukam kogoś do pomocy. gg 2657058
Mam jeden serwer 16 slotów FFA publiczny. domene pl sponsora na hosting. na forum...
Witajcie
Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP.
A więc tak zacznijmy od początku
1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku
- Mani Admin Plugin v1.2s
2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
Witam. Potrzebuje nadac ograniczonego amdina w clients.txt dla graczy. Chce aby mieli tylko mozliwosc:
-Kick
-Ban
-Slay
-Slap
-Beacon
-Glosowanie na mapy
-Zmiana mapy
-Odtwarzanie dzwiekow.
Witam,
jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id.
Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1:
"clients.txt"
{...
Witam.
Wiecie jak usunać reklame CBA z "Shoutboxa" ?
Reklame z Dołu strony usunąłem ale w shoutboxie tez jest i nie mam pojecia jak ja usunać.
http://i29.tinypic.com/fkw37t.jpg
Prosze o Pomoc
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów.
Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer.
Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić.
+
Jak dodać...
Więc tak mam serwer NON-STEAM w CS:S i chciałbym dodać dwóch adminów na hasło (mam już 2 na steam) - plik clients.txt. Prosił bym was o wytłumaczeniu mi czy do mani admin plugin da się dodać admina na hasło... i jakie pliki należy edytować aby osiągnąć sukces...prosił bym o gotowca jeśli nie macie...
Dzisiaj spotkałem się z tym problemem w praktyce, gdy wyskoczył on w moim steamie.
Jest kilka sposobow na jego rozwiazanie:
Czekanie nic nie da, ponieważ są ludzie ktorzy czekaja po kilka miesiecy.
1) Jeśli masz programy typu Netlimiter, to wyłącz blokade downloadu.
2) Usun z:...
Chodzi o to że wszyscy Non Steam wchodzą na serwer bez problemu wszystko się ściąga i na dodatek działa ;)
A wszystkim graczom Steam pisze:
"you have been disconnected from serwer. reason: bad file serwer is enforcing file consistency for moder/player/terror/terror.mdl"
Poradźcie.
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u