Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Jak postawić darmowy serwer:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic serwer cs za darmo, jak postawic darmowy serwer cs, jak postawic darmowy server cs, darmowe server cs, jak założyć darmowy serwer w cs 1.6, jak postawić serwer ventrilo, darmowe serwery non steam, jak stworzyć darmowy serwer cs, jak postawić darmowy serwer cs, jak zalozyc darmowy serwer cs, darmowy serwer css, czy mozna zrobić za darmo serwer w cs, darmowy serwer cs 24 7, jak stworzyc darmowy serwer cs, darmowe serwery nonsteam, darmowy serwer vnetrilo, jak zalozyc serwer dedyk 24h cs za darmo, jak utworzyć darmowy serwer cs, jak zrobić serwer do cs za darmo, jak zrobic bezplatny serwer w cs, da sie zrobic darmowy serwer na cs 1.6, serwery cs s za darmo, jak zrobic serwer za darmo cs, jak zrobić serwer w css w 7, jak zrobic serwer do cs zeby chodzil darmo

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 14916
Narzędzia wątku

Jak postawić darmowy serwer

Revac is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.Chcaiłbym się dowiedzieć czy da sie postawić darmowy serwer 24h/7 nie chodzi mi hlds
Jeśli ktoś wie jak to zrobić prosze o dokładne wytłumaczenie mi tego :???: .
(Jeśli w złym miejscy postawiłem temat przepraszam)
Proszę o szybką odpowiedź

*XD* is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

lepiej kup bo za free nikt nie da

Central Shoot [FFA] STEAM + NS 25 slotów @GamePad.pl 62.181.0.137:27015
Central Shoot [4FUN] STEAM + NS 21 slotów @ Luffa.pl 91.204.160.222:27015
Central Shoot [4FUN] STEAM + NS 21 slotów @ Active-Games.pl 91.203.134.225:27015

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Nie da rady !

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Jak postawić swój serwer Counter Strike 1.6, Poradnik lub kupię serwer
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6. Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Problemy z CS 1.6
Serwer CS-jak go postawić?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ? Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi zupełnie inne...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawić serwer na windowsie
Pytanie tak jak wyżej jak postawić serwer na windowsie serwer do cs 1.6 na linuxie obrazki i dokładna insturkjca poleci sporo karmy
Jak mam postawić serwer :(
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawić serwer??
Siema! Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp.. Pozdrawiam :triniti:
Jak postawić serwer css non steam?
Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak... pozdrawiam
jak postawić serwer non steam css zm
witam mam prośbę czy mogło by mi ktoś szegółowo wytlumaczyć jak stworzyć serwer a potem jak wstawić plugin zombie mod? Byłbym bardzo wdzięczny.:grin:
Czy ktoś wie jak postawić taki serwer:
Witam pytanie takie jak w temacie :) interesuje mnie postawienie serwera deathmach + gungame - zabawa jest przednia... :) jakie dodatki są mi potrzebne? mody etc?
Jak postawić serwer?
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...
Jak postawić serwer 24/7?
Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz