Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic serwer cs za darmo, jak postawic darmowy serwer cs, jak postawic darmowy server cs, darmowe server cs, jak założyć darmowy serwer w cs 1.6, jak postawić serwer ventrilo, darmowe serwery non steam, jak stworzyć darmowy serwer cs, jak postawić darmowy serwer cs, jak zalozyc darmowy serwer cs, darmowy serwer css, czy mozna zrobić za darmo serwer w cs, darmowy serwer cs 24 7, jak stworzyc darmowy serwer cs, darmowe serwery nonsteam, darmowy serwer vnetrilo, jak zalozyc serwer dedyk 24h cs za darmo, jak utworzyć darmowy serwer cs, jak zrobić serwer do cs za darmo, jak zrobic bezplatny serwer w cs, da sie zrobic darmowy serwer na cs 1.6, serwery cs s za darmo, jak zrobic serwer za darmo cs, jak zrobić serwer w css w 7, jak zrobic serwer do cs zeby chodzil darmo
Witam.Chcaiłbym się dowiedzieć czy da sie postawić darmowy serwer 24h/7 nie chodzi mi hlds
Jeśli ktoś wie jak to zrobić prosze o dokładne wytłumaczenie mi tego :???: .
(Jeśli w złym miejscy postawiłem temat przepraszam)
Proszę o szybką odpowiedź
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ?
Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój
serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi
zupełnie inne...
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
Siema!
Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp..
Pozdrawiam :triniti:
Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak...
pozdrawiam
Witam pytanie takie jak w temacie :) interesuje mnie postawienie serwera deathmach + gungame - zabawa jest przednia... :)
jakie dodatki są mi potrzebne? mody etc?
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/
Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej.
Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...