Diablo Mod :), obecnie nie ma zadnego polskiego serva z tym modem ;) a mod jest super chętnie bym zagrał :) tu masz link do niego http://amxx.pl/viewtopic.php?t=999
lol slepczyk widac ze iq masz minusowe a ja proponuje piesci an serwer zamiast noza a maja taki efekt ze po walnieciu kogos celownik mu skacze w rozne strony ;]
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Serdecznie zapraszam na serwer Cs-Hooligans !!!
* Nazwa serwera: Cs-Hooligans
* IP serwera :
*Wersja: NS
* Czas mapy: 25 minut
* Forum Hooligans : http://cs-hooligans.pl/
* Ilość slotów: 32
* Tryb: 4FUN
Dodatkowe opcje na serwerze:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam, mam do was takie pytanie iż sciągnołem mapę i włożyłem ja do cstike\maps
następnie dodałem ją do counter-strike\mapcycle
potem do addons\confid\maps.ini
I nie stety nie ma jej na serwie do wyboru proszę o pomoc
Mam pytanko odnośnie do CS Source.
Czy dałoby radę podczas gry na boty gdy postawię sobie serwer 4fun tylko dla siebie by były dźwięki typu''monsterkill''???
Bo gdy próbowałem zainstalować takiego typu dźwięki to nie było folderu np. addons/amxmodx/plugins/
Z góry wielkie thx za pomoc.:)
Coś namieszałem :/ zrypały mi sie dźwięki nie wiem jak to okre slic bawiłem sie w podmienianie i coś zrypałem :sad: :sad: Bardzo bym prosił o rehost dzwięków bo nie chce mi sie steama reinstalować :/
Witam ściągnąłem ostatnio confingi dotyczące CW ale nie wiem gdzie to wrzucić na serwer
A więc w folderze są takie pliki
- comandmenu.cfg
- tempdecal.wad
- comandmenu.txt
jak w temacie ;]
Ulimate KillStreak Advanced <- gdzie wrzucić, i co dopisywać?
Advanced AFK Manager v 1.5a
AFK KISS
High Ping Kicker
Knifes Only
Advanced Team Attack Control
Gore2
Random c4 timer
Jak ktoś pomoże, dam więcej. =PP
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u