Popularne odwołania do tej strony: jak znaleźć sponsora, jak znaleźć sponsora cs, jak znaleźć sponsora na serwer, jak znalesc sponsora cs, cs jak znaleźć sponsora, jak znalezc sponsora, jak znalezc sponsora na serwer cs, mam sponsora, jak znalesc sponsora do cs, szukam sponsora kielce, gdzie znaleźć sponsora, jak znaleść sponsora, sponsor na servery, cs jak znalesc klan, co trzeba zrobic zeby zostac sponsorem cs 1.6, gdzie mozna znalesc sponsora, jak znaleźć sponsora dla klanu, jak znalesc sponsora cs server, co napisać w prośbie o sponsoring cs, jak znalezc sponsora counter strike, jak znaleść sponsora cs, szukam sponsorów do serwerów cs, jak znalezc sponsora klanu, jak znalez sponsora, mam sponsora forum
Eee. To nie jest prośba o sponsoring tylko dyskusja - przenoszę do freestyle.
[ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 ]
Cytat:
Napisał Marcinhoo
czy moze sam nas znajdzie?
Wątpię, aby potencjalny sponsor sam do Ciebie napisał musisz mieć coś na czym on skorzysta, przykładowo stronę z wieloma odwiedzinami (chociaż sam się na własnej skórze o tym przekonałem że czasami sponsor sam napisze ;) ). To zależy oczywiście jeszcze od branży.
Jak znaleźć? To zależy jeszcze czego od sponsora oczekujesz oraz co jesteś w stanie mu zaoferować. Ponadto trzeba jeszcze zrobić małe rozeznanie co do firmy - czy jest, hm - jakby to dobrze ująć - "user friendly", czy trzeba zupełnie na poważnie. Przykładowo pukawka (za co bardzo cenię) jest user friendly, można napisać maila luźnego - ważne aby bez błędów oraz typowego slangu obecnej polskiej młodzieży. Większość firm niestety taka nie jest, i aby chociażby dostać odpowiedź "Nie, nie jesteśmy zainteresowani" trzeba napisać maila zupełnie zgodnie z zasadami języka polskiego, włączając w to znaki interpunkcyjne (broń boże zapomnieć o przecinku!).
Ponadto chcę Ci napisać że ogólnie zasoby sponsorów się wyczerpały... do większości firm zostały wysłane już maile (nie mówię ze przez mnie), zostało oczywiście jeszcze kilkam może kilkanaście firm które by zasponsorowały... ale to trzeba je znaleźć odpowiednio (i nie używając google, gdyż wszystko co z google już "podbite").
Podsumowując, polecam lekturę tego - wiele przydatnych informacji. * Nie używaj żadnych kawałków tamtego maila gdyż niektóre firmy dostawały go już kilkaset razy! *
PS. Jestem ciekaw ile maili o sponsoring dziennie dostaje www.tvkdiana.pl - chociaż jestem pewien że więcej niż jakakolwiek firma! :)
Marcinhoo, dobre pytanie, ja to najczęściej pisałem do małych firm "poważne maile" i tylko raz się zgodzili ;p
Ogólnie rzecz podsumowując to najlepiej pisać do średnich firm - małe mają nierozbudowaną infrastrukturę, duże za to nie zajmują się takimi rzeczami... w każdym razie pisząc maila do dużej firmy trza mieć lux maila (bo przykładowo upc/vectra ma swoje serwery CS).
Witam. Chcialbym wam przedstawic jak latwo i szybko znalezc wybrany mod na ktorym chcemy pograc. wiec pokolei :
1. zarejestruj sie na Gametracker.com
2. zaloguj sie na stronie
3. kliknij " servers " | GameTracker.com
4. na gorze ekranu widzimy kryteria do wypelnienia
5. jesli szukamy...
Witam adrenalineataxx.com Poszukuje sponsora, który będzie nam sponsorował na początku serwer do gry + vt
Oczekujemy:
Sponsorowanie serwera do gry i serwer głosowego ventriloo.
w niedalekiej przyszłości unikalny szblon
wypady na różne typu Lany/Imprezy
Oferujemy:
płatną domenę .com
BuildFacelights:
10%...20%...30%...40%...50%...60%...Error:
for Face 472 (texture tsvent) at
(-3563.000 3380.000 -584.000) (-3564.000 3380.000 -584.000) (-3564.000 3342.000 -584.000) (-3563.000 3342.000 -584.000)
Error: Bad surface extents (8003 x 5)
Check the file ZHLTProblems.html for a...
Niewiem jak dojsc do przed ostatniej ukrytej broni. Mam juz Misia Rekawice Flaminga i ten Zółty miecz , a niewiem gdzie jest ta ostatnia. Prosze o odpowiedz jak tam dojsc.
Sciagnelem polska wersje VHE 3.4 z tego forum, i przeczytalem temat o kofiguracji.
Nie moge tylko skonfigurowac jednej rzeczy: nie mam tekstur które trzeba ustawić w zakładce textury (pliki .WAD)
Prosze o pomoc
Szukamy sposora,potrzebny on nam do ligi ktora zaczynamy niebawem.
TU PARE INFORMACJI O NAS!
A teraz troche o tym co my możemy w zamian zaoferować..
1. Reklama sponsora na serwerze:
-w nazwie serwera
-przy połączeniu z serwerem
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u