Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Tekstury na nuke:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: de_nuke tekstury, tacticas de cs nuke

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2510
Narzędzia wątku

Tekstury na nuke

eloall is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo kto dobrze BH umie i pomoże mi się samemu dostać na tekstury na nuke np Czekam na porady :) Jak to zrobić :D

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

eloall, bh nie jest potrzebne, bo i tak nie zdążysz się "rozpędzić"

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Tekstury ?
Siema mam mały problem dokłądnie z logo jak nacisniecie t to wyskakuje wam na scianie logo : P a mi nie nie wiem czemu czy to wina texi czy zle sciągniętego cs'a ?
Problemy z CS 1.6
Tekstury ?
Siemka ! Co zrobić aby na non steam mieć nowe tekstury. Bo przed formatem winda na non steam miałen nowy wygląd np. paki, noża, postaci i cyfer odpowiedzialnych za kasę itd. A teraz mam te ze steama. Co robić ?
OffTopic - Counter Strike
Tekstury
czy ktoś podał by mi linki z kąd morzna pobrac fajne tekstury tylko prosił bym aby to niebyły google.pl
Archiwum forum
Tekstury
http://www.megaupload.com/pl/?d=QIO6YEY5
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Tekstury do C.s NS
witam sciaglame tekstury do c,s dokladnie Source Texture Pack Installer i nie dzialaja moze wina ze zle zainstalowalem ale instalowalem do głownego folderu c.s i do cstrike i nic i tak nadal wszystko mam rozowe podajcie jakies dzialajace ...
Tekstury ito.
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
Problemy z CS 1.6
Tekstury
Witam! Przeniosłem sobie z domu do innego miejsca VHE i mapkę w celu edycji ale zapomniałem zabrać tekstur a cs się nie chce instalować tutaj ;/ . Możecie mi je jakoś podać (8 standardowych z pliku Vavle ) Był bym wdzięczny.
Instalacja gry i podstawy
Tekstury
NIewiem s kąd ściągnąć tekstuty do Counter-Strike Source by niebyło tych ścian różowych itp. były tu jakieś tematy ale te linki już niedziałają i tak samo jest na google też znajduje same niedziałające linki czu pomożecie mi i dacie jakiegoś linka
Bug?Czy błąd tekstury
Ostatnio gdy grałem na mapce de_clan1_mill zauważyłem pewne niedociągnięcie Oto link do filmiku:bug Chodzi o te dziwną teksturę u góry. Czy wy też tak macie??
Problemy z CS 1.6
tekstury
Witam! Od dawna mam problem. Gdy ściągam mape to zawsze brakuje jakis modeli i tekstur. Czy jest jakaś paczka (rar) w której znajdują się tekstury używane najczesciej w sciagniętych mapach? czy jest też coś takiego do DOD:S?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz