Siema, mam taki problem:Mam zainstalowanego half-life. Ściągnąłem sobie Half-Life High Definition Pack. Włączam instalator tego pliku i wyskakuje mi błąd, że nie mam half-life. Co robić?
|
|
Siema, mam taki problem:Mam zainstalowanego half-life. Ściągnąłem sobie Half-Life High Definition Pack. Włączam instalator tego pliku i wyskakuje mi błąd, że nie mam half-life. Co robić?
Spróbuj go otworzyć programem WinRar i potem tylko pokopiować pliki ^^
A może screen błędu bo się nie rozpisałeś ....
I wpakuj to nizej w notatnik zmień rozszerzenie na .reg i odpal:
Albo lepiej w załączniku ;/Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIERRA ONLINE\SETUP] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIERRA ONLINE\SETUP\bshift] “directory”=”C:\\Sierra\\Blue-Shift” “Full Name”=”Half-Life: Blue Shift” [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIERRA ONLINE\SETUP\halflife] “directory”=”C:\\Sierra\\Half-Life” “Full Name”=”Half-Life” [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIERRA ONLINE\SETUP\OPFORENG] “directory”=”C:\\Sierra\\OpFor” “Full Name”=”Half-Life: Opposing Force” [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GEARBOX] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GEARBOX\BLUESHIFT] “upgrade”=”no” “shared”=”C:\\Sierra\\Blue-Shift\\bshift” “installed”=”no” [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GEARBOX\HALFLIFE] “upgrade”=”no” [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GEARBOX\OPFOR] “upgrade”=”no”
a jak zmienić to rozszerzenie?
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 ]
to jest ten błąd:
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 ]
![]()
O nie .... masz plik już w archiwum wypakuj odpal i wciśnij "TAK"
no ściągnąłem ten plik odpalam naciskam tak i wyskakuje ze określony plik nie jest skryptem rejestru :mad:
fixed version:
| « Dodawanie obrazków na forum | Wielki Projekt - need team » |