Ja gram czasami jako u1 ( co w owlnym łumaczeniu znaczy ułan) lub też jako G41i1 co jakoś się przyplątało
|
|
Ja gram czasami jako u1 ( co w owlnym łumaczeniu znaczy ułan) lub też jako G41i1 co jakoś się przyplątało
ERF - Generator Nazw Postaci ^^
UnNamed - kiedyś w CS nie wpisałem imienia i pojawiło się UnNamed :] i na tym unnamed zaczełem wszystkich jechać![]()
Mój nick od imienia:D:XD:XD:
Zigi-Z takiej jednej bajki był tam gosc o imieniu Zig a ja przerobilem na Zigi xD
Mój Nick w Realu PrYcZa Ale Teraz Se wziąłem Mormo , PrYcZa Od Nazwiska Podam wam Je Tylko sie Nie Brechać
Pryczkowski
PrYcZa :oops:
Jak Byłem Mały To taki Kumpel Z podwórka Co Był Dużo Starczy Odemnie Mi Tak Na Mnię Wołał:]
Mój nick? Hmmm chyba od tego że kiedyś w 5 klasie skrytykowałem nauczycielke tak, że po 3 dniach zwinęła na emeryturę![]()
Od tego dnia mówią na mnie krytyk alo critical
[ Dodano: Sob 24 Lis, 2007 ]
PS Mormo ja mam na nazwisko Górski a twoje wcale nie jet takie śmieszne![]()
To ja gościowi mordę obiłem bo mnie od Tatr zwyzywał :lol:
I Tak Trzymaj :]Zamieszczone przez Critical
.PaJutA.- poprostu tak na mnie mówią koledzy
Mój poprostu od imienia :
Karol >> Karolus :mrgreen:
Jak zaczynałem grac w csa to sie wszyscy mnie wyzywali ze lamie i wogole to se zrobiłem na LaMeR94
Ja nie moglem nic wymyslic a grac z nickiem Daniel raczej nie ma sensu, wszedlem wiec na boarda i patrzylem jakie nicki maja kolesie. Wybralem 5 najciekawszych i zrobilem sonde wsrod kumpli. Wygral Rem0veR xD
z serialu The O.C "Zycie na fali' najlepszy serial pod sloncem ;>
skąd?było tak:pewna osoba u której pogrywałem(rodzina)poradziła mi żebym se wziął jakiś głupi nick,bo wiedział,że będą mnie wyzywać od botów,lam itd(nadal to robią,ciekawe dlaczego xP).no i pierwsza nazwa jaka wpadła mi do głowy to była Latajaca Swinia xD.
Boroszek, od nazwiska Borowski. i od imienia Bartek ;P
nick pr0 z niemczech on ma the| Gamer a ja the | Gamer nie wiele sie różni ale koleś naprawde super ;d gdzies miałem jego FM ale nie moge znaleść ;d koleś zadnych czitów czy aliasów jak jakis pondfiller czy jakos tak co uwala 6 bez zooma ;d
[ Dodano: Czw 06 Gru, 2007 ]
to znaczy ze jestem jego fanem a nie ze jestem taki sam skillor jak on :)
moj nick sie wziol od demolowania :D tylko ze wczesniej gralem na nicku ciup3k ale za duzo wiary krzyczalo przez miki na mnie jak bylem jeszcze lamka wiec jak juz zaczolem ogarniac cs'a i demolowac boci.q to dalem nick demolasq :P a na hj 1 gram na nicku MS l demolasq a ms znaczy Mafia Serwa xD tak jakos mi sie dalo z graczem dno i pozdro dla niego :D:D:D:D:D:D ;)
Mój "imię" pochodzi od dość znanego pewnie wszystkim nicku Kazuyoshi (występuję w wielu grach po kilka razy). Wersja skrócona to Kazu lub Shi. Shi lepiej brzmi i ładniej wygląda![]()
mam to samo :PZamieszczone przez NeeX1
Moj nick e4sY wzialem od polskiego klanu CSa EASY TEAM, grali nie raz z PGS i dosrtawali po dpukach ale to nic :P Ale tera gram z niciem VaJJc3nToO, wzięlo sie to od przezwiska w szkole: Vincent, Vajcent, Vitek :P
Moj nick to Ben$ BEN to od mojego imienia Beniamin A $ to bo lubie kase i wyszlo Benś
| « W co gracie poza Cs 1.6? | Diablo Mod pare pytań ... » |