A ja nie wiem, skąd się wziął mój nick ;) Była taka piosenka "The Drill", nawet mi się podobała, więc chyba stąd mój nick :) :)
|
|
A ja nie wiem, skąd się wziął mój nick ;) Była taka piosenka "The Drill", nawet mi się podobała, więc chyba stąd mój nick :) :)
@up
The Drill,spoko piosenka i teledysk.
@Topic
Mój nick "BarteZ",to ztuningowane imię Bartek :)
Siedziałem na CS'ie, i otworzyła się we mnie, jakaś twórcza wena. Skutkami niej jest między innymi mój nick. Najważniejsze, że mi się podoba.Kod:`x3R0fix'
Ehmmm Od Nazwiska..
Borowski Bartosz
BorOszeK - moje :]
BoroH - moje stare
Boro - kuzyna
A mój nick jest od czipsów StiX :D Mi się podoba ale jak ktoś wyśmiewa niezwracam uwagi :P![]()
luii od imienia Łukaszek :)
asd <<< bo te klawisze sa przydatne w cs, i leza kolo siebie i szybko je idze wpisac ;]
dj jurek <<< jurek od nazwiska :P chcoc nie mam na nazwisko jurek to 3 pierwsze literki by sie zgadzały, kumple mi to wymyślili gdy wstąpiłem do radia ;)
www.inpulse.xlx.pl
Creation.
szukałem czegoś ogólnego i twórczego hmm kreatywnego. I tak wyszło.
GC. Pierwsza i ostatnia litera nazwiska. Jak będę lepszy to zmienie nick Creation na GC ale kto wie może zostanę przy tamtym..
A wogole mówią na mnie Mat albo beatbox xD
Wiesio -Mój nick wzioł się z tego iż jestem podobny do serialowego Czesi@ , nie chcialem odgapic wiec Wiesio :]
Błaszko nick na forum od nazwiska Błaszkowski ....
a w grze Unnamed bo mi sie podobra xD
moj sie wzial od skype :d wzialem te s i zostalo kype :D i tak sobie zostawilem :D
Magier=Nick mojej postaci z Tibi :P
i taki chce być moderatorem... jak w to możesz grac...Zamieszczone przez Magier1234
Ja mam d0l4r bo Oglądałęm film blow i usłyszałem o milionach dolarów to sobie pomyślałem wezme sobie nick d0l4r
Soar bo usłyszałem jak Jim Carrey spiewał![]()
"I belive I can Fly.... I belive I can Soar :mrgreen:
mój wziął się od neo z marixsa i jak zakładałem strone z torrentami to doszło torrent i tak zostało
Moj nick wzioł sie od psa kuzynki :D
pies wabi sie brego wiec ja mialem drego potem dreq potem eQ~> a teraz tinky winky... a to nie wiem z kad sie wzielo... :D
Mój od imienia Michał :mrgreen: no i koledzy tez tak mowią :p
Od kumpla ze starej gry(Tibii ^^), który miał nick Atomic-Man :lol:
mój wziął sie od greckiej litery Omikron :P Ale to N na końcu mi nie pasowało to wyszło Omikro :P
Mi mój koleżanka wymyśliła jak zgubiłem passy do fotka.pl ArsensBack - Arsen od nazwiska "s" nie wiem po co, a Back że powracam xD
| « W co gracie poza Cs 1.6? | Diablo Mod pare pytań ... » |