el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol:
I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku :mrgreen:
|
|
el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol:
I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku :mrgreen:
Ja wszystkich niemiłosiernie napierdal.... :D
Moj sie wziął z Animków, kiedyś taka bajka była o animkach i tam było "kaczora, TaSiOr'a Karuzel wygna z wora" i sie przyjeło...a czemu Jr.<<<< bo ja jestem Junior a mój brat Senior :D
A moj nick wymyslil moj opiekun, poniewaz nosile zawsze czapke z daszkiem do tylu. Najpierw nazywali mnie Czapeczka , a ja sobie przyjalem Czapa i tak juz to zostalo :D
moj sie wziąl z tond ze kiedys se w mortal kombat 4 gralem i byl tam SubZero podobal mi sie ten nick i se teraz gram :> :lol:
hehe a moj nick sie wziol z glowy <lol>
A moj sie wzial bo mam na imie Daniel i tak sie skojazylo :P a ostatnio gram pod nickiem HardStyler bo loostro gosci zdejmowalem xD
Pox ~ KCN
Pox bo tak, sam sobie od tak. A KCN to skrot z ktorym gram od dwoch lat ; ] Kocham Cie Natalka ;>
a moje nicki wzięły się z:
Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś
Mace Windu to taki czarnuch ze star warsów, prawie jak yoda
23 numer koszulki takiego pro koszykarza który grał kiedyś w CHICAGO BULLS
a i tak jak gram to używam wielu nicków które nawet nie wiem skąd są :D
moj nick wiadomo skad sie wziol... z doopy i kilku sledzi z serwa go troche przerobilo zel;p :mad:Rybak
przy okazji fajna przerobka;p
pozdro
Fishman
Moj ewoluowal az do terazniejszej postaci czyli na poczatku byl Chudy potem bardziej po angielskiemu:P czyli Hoody a jak zaczalem sluchac metalu to ewoluowal ostatni raz do nicku Hoody666:d
Mój nick wzioł się z bardzo ciekawego pomysłu kiedyś mój kolega grał w gre Tibia...
Tam była taka profesja jak Master Sorccercer ale przeciez nie nazwe sie Super Mag :roll:
Więc wziełęm Master z tej nazwy dodałem do tego rox i wyszło mi M@steRoX :mrgreen:
Ja gdzieś Cortez podchwyciłem ale nei wiem gdzie.Kolega mi wmawia że z Małych Agentów ale ale to nieprawda ;]
NeCrO...
Na początku był Necro, później Necr0, później N3cr0, później Ne€e0, a teraz jest NeCrO...
Ten nik sie wzioł nie wiem :P
Jak jakąś grę zainstalowalem to tam byl ten nick... i taki już został :P:p:P
Pozdro
Ja tam mam duużo nicków :P szybko mi sie nudzą. Pierwszy nick jakim grałem to
frez poźniej frez|awp :P a teraz LuCkY_sKiLL lub N[!]Tr0^ czasami n1 :D
Rozek od nazwiska Rożek![]()
Puncur od stylu - Punk![]()
A mój sie wzioł z tąd, że kiedyś mi sie znudzuł nick . (kropka^^) na biórku leżał słownik angielskiego, ja go podniosłem i akurat było otwarte na L, to sobie LeaF wybrałem :D pOzdr
Luksorpl - to takie miasto w Egipcie tylko dodalem PL :)
A ja chyb pisać nie muszę, co nie? :P
| « W co gracie poza Cs 1.6? | Diablo Mod pare pytań ... » |