Popularne odwołania do tej strony: mapy do half life, half life join a singleplayer server, mapy do hl, mapy do half life 1, mapy do half-life, hl 1 single player maplar, mapki do half life, half life 1 przez sieć, half life mapy, mapy do hl download, servery do half-flike, pobierz mapy do half life, hl1 download, half life mapy pobierz, half life mapki, jak zrobic plansze do half life, gdze wkleić mapy do half life, gdzie wkleic mapy do single player w bf2, jak dodac sigleplayerdo hallife, half life all maps single player, gdzie sa mapy w half life, half life maps multiplayer, o hail-half launcher encontrou um erro e precisa ser fechado, half life 1 multiplayer map, jak mozna grac w multi player halflife 2
Witam , mam problem :( chciałem sobie z kolegą zagrać w Half Life`a 1 na mutli ale na mapach single :( , powrzucalem mapy do maps w valve i teraz pokolei musze zmieniac mapy. :(
np jak jest c1b1a to zeby grac dalej musze w konsoli pisac changelevel c1b1b itd.... :mrgreen:
Macie może coś ? jakieś poradniki jak grac na mapach single na multiplayer ?
:(
Witam. Nie dawno przerzuciłem się na CS'a Steam. Kupiłem oryginalną płytkę CS Anthology. Za czasów nonsteam'a grałem czasami w Half Life przez neta. Czy jest możliwość dokupienia keya do steam'a wraz z Half Life Multiplayer? Chodzi mi jedynie żeby pograć czasami przez neta, nie single player....
Witam mam problem z Half-Life2 (Z CS:S także) gdy gram w HL2 po jakimś czasie sie wyłącza (Gram New game) przeważnie po 5 czasami 10 min.Nie wyświetla sie żaden błąd nic pupit jest z ikonami to wszytko.
Z góry dzięki.
Ps. Nie wiedzialem gdzie temat umieścic :]
Witam
Chcialbym wiedziec czy mozna grac w Half Life 1 przez neta tak jak np. w csa bardzo prosze o pomoc jesli znasz jakas stronke z opisem co trzeba zrobic to bardzo bym prosil
z gory thx
Mam problem. otóż mam cs 1.6 non steam i daję change game bo chce spróbować zagrać w half life. No dobra daje w half life new game wybieram poziom ale nic się nie włącza. A jak chce zmienić coś w ustawieniach half life, gra wywala mnie do pulpitu. Pytanie: Co trzeba zrobić żeby zagrac w half...
Yo Ziom ;}
Mam pytanko ... Czy wiecie może z kąd moge zassać
HALF LIFE 1 ?
Z góry Thx ;]
Tylko Niepiszcie mi " A Googli nie ma ? "
Bo jusz szukałem i nie znalazłem :(
Efektgames.pl jest dostawcą wysokiej klasy serwerów gier sieciowych dla coraz szerszej grupy graczy. Dokładamy w ten sposób wszelkich starań, aby rynek e-sportu rozwijał się w Polsce właściwym torem. Rozwój tego rynku może zaistnieć w sytuacji, która ułatwia graczom korzystanie z profesjonalnych...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam