Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Serwery - predator mod:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: predator mod cs 1.6 serwery, serwery predator mod do cs 1.6, serwer predator mod, cs predator, predator cs, cs 1.6 serwery predator mod, servery predator mod, serwery do cs 1.6 predator mod, serwery predator, server predator mod, serwery predator mod cs 1.6, servery cs 1.6 z predator mod, serwery cs 1.6 predator, predator serwer cxs, cs 1.6 serwer predator mod, cs 1.6 serwery predatoe mod, cs predratorr, predator mod cs 1.6 serwer, serwery predator do cs 1.6, servery predator mod cs 1.6, cs serwery predator, cs non steam serwery predator, cs predator serwer, serwer cs z predat, server css predator

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 8117
Narzędzia wątku

Serwery - predator mod

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam ;) czy mogę Was poprosić o podanie IP serwerów z modem PREDATOR ?
Tylko niech gra na nim dużo osób ;)
Będą +

NicR is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

194.181.7.65:27015 mam tylko ten ;p

heh. moderator a nie zna game-monitor.com :D

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał Ma5t3r Zobacz post
194.181.7.65:27015 mam tylko ten ;p

heh. moderator a nie zna game-monitor.com :D
Dzisiaj byłem u kumpla i było grubo więc mi dziś to wybaczcie :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwery Predator mod
Witam, Szukam osób które grały kiedyś na jakimś serwerze Predator Mod i mogą mi wyjaśnić dlaczego jest tak niewiele serwerów z tą modyfikacją? Filmiki na YouTube prezentują się dość dobrze. YouTube - Counter-Strike Predator mod Hunting Humans YouTube - Counter Strike Predator MOD!!!
OffTopic - Counter Strike
Alien VS Predator
Witam poszukuje gry Alien VS Predator 1 częsci lub 2 Megaupload lub RS z góry dziękuje.
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Swietochlowice predator mod
Swietochlowice#1@postrzelaj.pl sloty : 15 Standardowe + west , kabul , de_dust1337 , de_dust_1337 , de_rats_1337 , cs_jungle IP: 91.203.134.232:27095 hasło: brak typ: NS 24/7 rekrutacja adminów na forum :
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Swietochlowice predator mod
Swietochlowice#1@postrzelaj.pl sloty : 15 Mapki: standardowe (tymczasowo) IP: 91.203.134.232:27095 hasło: brak typ: NS 24/7
[RS] Obcy kontra Predator 2 / Alien vs. Predator 2 (2007)
Obcy kontra Predator 2 / Alien vs. Predator 2 (2007) Lektor PL AVI Kolejna odsłona zmagań dwóch obcych gatunków z kosmosu. Tym razem lepsza, bardziej rozwinięta i ciekawsza od poprzedniczki. To trzeba zobaczyć. Niewielkie, zapomniane przez Boga i ludzi miasteczko staje się areną walki...
Filmy fantasy i science-fiction
[RS] Obcy kontra Predator /Alien vs. Predator *DVDRip* (2004) Lektor PL
Obcy kontra Predator Lektor PL http://film.onet.pl/_i/film/o/obcy_kontra_predator_2/p/p1.jpg Info o filmie: Oryginalny tytuł: Alien versus Predator Gatunek filmu: horror sci-fi Data premiery: 2004 Reżyseria: Paul W.S. Anderson Scenariusz: Paul W.S. Anderson Dan O`Bannon Ronald Shusett
Filmy fantasy i science-fiction
Predator Mod
Potrzebuje predator mod.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Predator MOD !
Serdecznie zapraszam na server Humans vs Predator (p)redator (m)od @ GameServ.pl Password na serv podaje na gadu-gadu mój nr = 1047878 można się go też domyślic po nazwie ;D http://cache.www.gametracker.com/server_info/82.177.194.170:27027/b_560x95.png :triniti::vinsent::fan_1:
Predator mod !!
Zapraszam wszystkich na nowo otwarty serwer z modem Predator !! IP: 91.199.22.67:27555 PASS: od skrótu PokemonCenter MOD: Predator SLOTY: 17 Jest to jedyny w Polsce serwer z pluginem PredatorMod. Zapraszam do grania. Na serwie jest troche modeli do ściągania więc podam link z którego...
Predator
Witam xD wgralem na serwer hlds Predator MoD,jest Wszystko gites :grin: ale mam tylko nóz i szybko chodze :) na www.amxmodx.org. sa Sreeny ze kolo rzuca plasmo,sa jakies komendy ze bym mial wszystkie moce itp ??? jak macie komendy itp prosze mi dac, z góry dziex :razz:
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz