Popularne odwołania do tej strony: boty do cs 1.6 download non steam, pobierz boty do cs 1.6 non steam, boty do cs 1.6 non steam pobierz, boty do cs non steam, cs 1.6 non steam boty, boty cs 1.6 non steam download, bot cs 1.6 non steam download, cs 1.6 non steam boty download, aimbot do cs 1.6 non steam, bot cs 1.6 non steam, boty cs 1.6 non steam, bot do cs 1.6 non steam, boty cs non steam, cs non steam boty, cs 1.6 no steam z botami download, aim do cs 1,6 nosteam dowland, boty do non steama, boty do cs 16 non steam, cs 1.6 non steam z botami download, jak grać z botami w cs 1.6 non steam, cs 1.6 ns boty, boty na ns download, counter strike 1.6 non steam boty, counter strike 1.6 non steam bot, boty non steam
Witam. Czy jest gdzieś na allegro konto steam z mozliwoscią sciagniecie CS 1.6 i Condition Zero? Jeżeli tak proszę o linka na allegro. Czy ktoś kupował konto na allegro? Które są warte polecenia?
Witam,
Mam serwer kupiony w coldgames.pl - steam + amxmodx pack.
sv_lan jest ustawiony na 0 , serwer jest publiczny bez hasła, na liście serwerów steam w ogóle go nie ma, co źle zrobiłem, że tak jest?
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Eh... mam problem mianowicie chce dać Admina komuś na ID Steama lecz nie wiem jak to zrobić... Mam formułe ; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
Oto ID Steama ktore kopiuje z status 6 STEAM_ID_LAN 0 1:19:10 44 1
Moze ktos napisać jak to ma być:) Prosze o pomoc i sry za...