Jak juz mówiłem w innym temacie sciągłem cs non steam z lagownia pl .
problem jest taki ze, niemoge wejsc na zaden serwer a jak juz sie na jakis wcisne to nie moge grac, a w opcji internet nie mam zadnych serwow. help!
|
|
Jak juz mówiłem w innym temacie sciągłem cs non steam z lagownia pl .
problem jest taki ze, niemoge wejsc na zaden serwer a jak juz sie na jakis wcisne to nie moge grac, a w opcji internet nie mam zadnych serwow. help!
Po :
1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie dziw ze ciezko ci sie dobic na jakis :P
2.jesli dobrze zrozumialem nie mozesz sie poruszac jak juz wybierzesz postac i team tak ?? zobacz jaki masz ping :) moze to dlatego :P
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać
tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga
gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze kicked:dropped due to slot reservation)
i find serwer- ale na zaden z nih nie da sie wejsc
omg
ty chyba nic nie chwytasz? <lol>
po pierwsze przeczytaj cala zawartosc wiaderkowych witryn i moze jeszcze skorzystaj z kilku innych poortali o tej temactyce
po drugie ten napis kicked ... due slot reservation tzn ze nie ma tymczasowwo wolnych miejsc a te co sa to sa zarezerwowane, muissz sprobowac jak bedzie mniej ludzi
po trzecie poszukaj w necie adresy serwerow cs non-steam [takich jak wiaderkowe serwery] dodaj je do favoristow klikajac add to favorite i probuj sie z nimi polaczyc
po czwarte na twoje problemy najepsze jest google, zanim cos napiszesz upewnij sie ze gogiel albo foru nic na ten temat nie wie
zawsze pisze kicked.......
Ja ci dam taka dobra rade :) kup sobie orginalnego cs-a i juz nie bedziesz mial zadnych problemow :)
| « o co hodzi NO IP | Boty do non steam'a » |