Siema.
Chciałbym was zapytać na jaki mod najlepiej postawić oprócz COD bo już taki serwer mam :D więc teraz chcę mieć drugi, ale nie wiem jaki jest najbardziej na TOP
|
|
Siema.
Chciałbym was zapytać na jaki mod najlepiej postawić oprócz COD bo już taki serwer mam :D więc teraz chcę mieć drugi, ale nie wiem jaki jest najbardziej na TOP
BHOP, odpowiednio rozreklamować i będziesz miał dobry serwer.
4Funy też są OK. Dobra zabawa wraz z miłą atmosfera na serwerze to przede wszystkim podstawa i gracze sami przyjdą. Oczywiście plus jakaś reklama.
BF2 są popularne. 4fun też niezłe.
FFA ,TP i 4fun są jest dużo więc ciężko będzie Ci rozreklamować mysle że zombie mod
Ja polecam mod Jail Break. Fajnie się gra.
Lub jeszcze może być war3ft (chyba tak się piszę). Trudno teraz znaleźć Polski serwer z tym modem, a ma wielu graczy.
Najszybciej twój serwer, będzie popularny jak założysz serwer soccerjam z dobrymi ustawieniami. Polecam soccerjam bo to zdecydowanie najlepszy mod w cs. I jakbyś założył to bym napewno na nim grał. A jak postawiasz serwer to zawsze dodawaj na gametracker.com i game-monitor.com Bez tego serwer nie będzie popularny. Ja ci dobrze radzę, zombie, cod i bf2 to są najgłupsze mody :)
Edit: Ewentualnie to bym polecił base builder
DM, bf2 i może JailBreak
| « paintball mod | Poszukuje H@ na Serwery » |