Popularne odwołania do tej strony: zwykłe modele broni cs, zwykle modele broni cs 1.6, orginalne modele broni, oryginalne skiny broni, oryginalne modele broni, oryginalne modele lezącej broni, orginalne modele broni do cs, zwykłe modele broni do cs 1.6, orginalne modele do cs, cs modele broni zwykle, counter strike zwykle modele broni, oryginalny model noza do cs, oryginalne modele cs, jak zrobic oryginalne modele w cs
Po co masz zmieniać modele?? Od ligi zależy czy możesz na nich grać... Przykładowo na ESL modele HLTV są niedozwolone, ale już na cb można je mieć... Przynajmniej gdzieś tak czytałem.
Mam problem, ponieważ gdy chcę wgrać model broni na serwa to nic się nie zmienia. To co pobrałem z FPSBANANA wklejam do /models/ i nic się nie zmienia na serwie (oczywiście zmieniam mapkę).
GameServ.pl
Witam
Jest tu ktoś pro elo elo :) Żeby mi pomóc? :>
Więc tak ;)
Poszukuje modeli do cs 1.6 steam
Bronie typu m4/ak/deagle/awp itp.
Aby w nich była animacja.
A. w Granacie/Flashu/Smoke/Nóz iii... C4.
Nie było animacji.
Tzw. Niewiem czy mnie rozumiecie bo mam banie i pisze głupoty chyba :/...
Witam, szukam jakichś ciekawych modeli postaci do cs(coś w stylu teletubisiów, tylko bardziej poważne) coś jak ludzie w garniakach, czy np śmierć z strasznego filmu(mam już)
Pozdro
Witam. Chodzi o to, że jak wchodzę na server to pisze :
http://images50.fotosik.pl/57/dd84b111f31b44f0.jpg
I nie wiem co zrobić....
Z góry dziękuje i pozdrawiam :vhappy:
Witam! Mam Modele bron iHLTV i chciałbym mieć podstawowe Te co były po zainstalowaniu CSa z animacjami Zapomnialem zrobic kopi i teraz szukam model iale nie moge znalesc prosz eo link
Witam,
Niedawno sciagnalem sobie inne modele broni, ale znudzily mi sie i chce powrocic do standardowych modeli cs 1.6. Szukalem w internecie ale jedyne co znalazlem to oryginal z 1.5. Wie ktos moze skad moge pobrac te oryginalne modele z 1.6 ?? bo juz mnie meczy zlote ak i przezroczysta m4 ;O
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u