Witajcie, mysle nad zalozeniem klanu i nie moge wymyslec nazwy. Moglibyscie mi pomoc? Z gory dzieki.
P.S Widzialem kiedys taka nazwe, ktora mi sie spodobala: [F]ilus* czy jakos tak, takie mozecie proponowac. pozdro
|
|
Witajcie, mysle nad zalozeniem klanu i nie moge wymyslec nazwy. Moglibyscie mi pomoc? Z gory dzieki.
P.S Widzialem kiedys taka nazwe, ktora mi sie spodobala: [F]ilus* czy jakos tak, takie mozecie proponowac. pozdro
najlepiej jakbys poszukal sobie klanu niz go zakladal ;)
Moze chce zalozyc -.-.
zalozysz klan i bedziesz go mial maks 1 miech i do tego zeby on byl w miare jakis to bys musial jeszcze wykupic server i domene na strone klanowa a za tym ida koszty ale rob jak chcesz ja ci tylko mowie z mojego doswiadczenia i mojej rady ci udzielam ;)
Pr0^G4mInG_Cl4n - zawsze proponuje tą nazwę w takich tematach.
albo możesz jeszcze dodać mega przed nazwę:
M3G4-Pr0^G4mInG_Cl4n
lub pobawić się, żeby było ładniej
--==::M3G4-Pr0^G4mInG_Cl4n::==--
BUHAHAHAHAHAH.!!!!.
ja mam dobra nazwe ale musialbym byc w klanie i musial wiedziec czy klan przetrwa xD
toksik jak chcesz być w klanie no to jest takie forum Szukam Klanu Non steam :):):) :P:P:P
A ja zaproponuje (mi sie taka podoba)
[R]ed [D]evils [C]lan
A red devils juz kilka widzialem
wg mnie nazwa
[A]ctiVe*[K]ilerZ xD
twoj stary gaming
dla mnie ta nazwa podoba sie :]
bylem kiedyś w klanie hydra zone albo storczykowa team labo warrios team
jeżeli pomogłem postaw gibona
ja ci proponuje
1.Strzelamy dla zabawy
2.Tajemnicze smarki na firance
3.Armia Ro[Botow]
4.tanczace buraczki
spodobalo sie ? to masz downa xD
PoGrOmCy^Pr0 :D:D:D
nuhaha dobre teksty :D ale chłopakowi utrudniacie :D no cóż chłopczyna młody i nic w głowie niema :D:D wiec dalibyście mu jakieś porady :D
Ja nie proponuje żadnych związanych z klanem nazw bo każdy wiec na jakim kanale go można spotkać :D
ProSto Team < :D proste :D a jednak podchwytliwe
nG Team < New Generation Team :D tag nG' BoMnieBoli
Ja bym dał [W]ładcy^[K]orniszonów^Squad . :PPP
Ta, wszystkie nazwy fajne, prawie sie zesikalem :D ,ale moze jednak tak troche powazniej, jak juz mowilem o [F]ilus* | Nick.... To moze zamiast tego filus wymyslilibyscie jakas fajna nazwe... :)
Jak mówisz na poważnie to hmmm już rok temu chciałem taka nazwę xC
a przypominałem sobie "duże zielone pomidorki tańczące na rurze w biedronce za pół darmo"
| « gibon | Szablony ! » |