Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Komendy na SERWER VT:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: wszystkie komendy vt

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2726
Narzędzia wątku

Komendy na SERWER VT

Pr0X is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Czy moze mi ktoś podać spis komend admina na serwerze VT ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Komendy Amx
Witam, prosze o wklejanie tutaj wszystkich komend do amx jakie znacie żeby sie problem nie powtarzał .. Ja prywatnie potrzebuje trzech , bo noobek jestem... All talka , friendly fire , i jak sie umrze żeby nic nie było widać ...
Problemy i konfiguracja AMXX
Co to za komendy?
Witam potrzebuje 2 komend, 1 komenda na to, żeby zmienic czcionke przy HP, kevlarze, nabojach na bardziej , wyraźną ta jest bardzo nie wyraźna i bolą mnie od niej oczy. http://img341.imageshack.us/i/glocktok0000.png/ - screen 2 komenda na to, żeby zmienic wygląd menu kupowania broni,...
Problemy z CS 1.6
Komendy
Witam! szukam komend po polsku do cs 1.6. tzn. mam cs po polsku ale nie mam glosu komend po polsku :D i kiedys mialem ale to byl chyba jakis patch. Normalnie miałem po polsku głosy komend :) szukam komend wulgarnych. nP. Kurw* zaraz wybuchnie itp xD
Problemy z CS 1.6
komendy?
wiatm. kiedyś miałem takie komendy do server.cfg że lepiej było słychać ludzi jak gadają przez mikrofon... Ma ktoś te komendy?
Problemy z CS 1.6
złe komendy amx
Mam taki problem: kiedy chcę wpisać na say np: komendę /music to nic się nie pojawia a w konsoli pojawia się napis: "unknow_comands: amx_music". czy wie ktoś dlaczego pojawia się taka komenda a nie menu music? z góry THX!!!
Problem z pluginem AMX/AMXX
komendy
1.Prosze mi podac komende taka co zmieni na zabijanie przeciwnych druzyn np_nie mozna nikogo zabic swoich i przeciwnikow. 2.I zeby po zabiciu nie pokazywal sie czarny ekran tylko ogladanie tylko swoj team
Amx Mod X
Komendy CS
adjust_crosshair - Zmienia kolor celownika każdorazowo po wpisaniu tej komendy allow_spectators - Ustala czy mogą grę obserwować spectatorzy bgmvolume - Wł/wył CD Audio bind - Nadaje klawiszowi funkcję np bind "klawisz" "komenda" changeteam - Zmiana drużyny cl_allowdownload - Ustala czy można...
Poradniki do Counter Strike 1.6
Komendy
moze ktos mi dac komendy admina na moda war3ft ?? czyli np: zabieranie expa graczowi zwiekszanie itp prosze o pomoc dam pomugl
Amx Mod X
Komendy.
Miałem kiedys komendy na: Celownik podczas strzalu sie nie powieksza Celownik podczas chodzenia, skakania, kucania nie zmienia swoich rozmiarow, Zna ktos takie komendy, poprawiaja gre, a ja ich zapomnialem bo reinstall CS'a robilem ;] Jak by co to dam pomogl :razz:
OffTopic - Counter Strike
Komendy
Poszukuje 3 komend: 1. Noz w lewej rece tylko noz reszta broni w prawej 2. Przenoszenie z teamu do teamu danego gracza (admin przenosi) 3. Ban/kick dla gracza zeby wystarczylo tylko wpisac :pp z gory thx za pomoc za pomoc dam Pomogl
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz