Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu hlss - problem- wylacza mi sie CS:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: f11 wylacza cs hlss, wyłącza mi csa przy uruchamianiu, problemy z hlss, confing.cfg do hlss cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4172
Narzędzia wątku

hlss - problem- wylacza mi sie CS

parnt is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.Mam problem :/ Gdy wciskam f8 (wlaczenie muzyki) to wylacza mi sie CS... Powinien pokazac sie glosniczek w prawym dolnym rogu. Oto dwie linijki z Config.cfg:
bind "F8" "+PlayWAV"
bind "F9" "ToggleWAV"

A oto autoexec.cfg:

// Half-Life Sound Selector Script
//
// Script by Solid Snake 88 & Disk2

alias +PlayWAV "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord"
alias -PlayWAV "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord"
alias StartWAV "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias ToggleWAV StopWAV"
alias StopWAV "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV StartWAV"
alias ToggleWAV "StartWAV"

alias ToggleWAV "StartWAV"

echo "Hold down INSERT to play a WAV."
echo "Press DELETE to toggle the WAV On/Off."

A i mam jedno pytanie jeszcze: Czy w hlss mam ustawiona muzyke i wciskam jego kombinacje klawiszy, to czy powinna mi muzyka grac(nie wchodzac w csa) i pokazac sie na gorze czarny pasek ze scieszka na 5 sekund??

Prosze o pomoc :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem z HLSS
Cześć. Mam problem od pewnego czasu puszcznie muzyki w CSie mi sie popiepszył. Wszystko było dobrze, muzyka skonwertowana idealnie. Nie leci muzyka tylko buczy strasznie. Prubowałem wszystko, reinstalowalem hlss i csa i wraz nic. Wiecie może pomysl co sie dzieje ?
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Problem po jakims czasie cs sie wylacza
Witam mam taki problem ze włączam csa zaczynam grac na serwerze i po jakimś czasie gra się ścina i wyłącza do pulpitu. Zauważyłem ze dzieje się tak na cl_updaterate 101 nie wiem jak temu zapobiec POMOCY!!! proszę o natychmiastowa odpowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam dsn.
Problemy z CS 1.6
[Problem] Komputer sie wylacza po minucie pracy
Witam. Zalezy mi na czasie wiec nie bede sie rozpisywal... pare dni temu komp zaczal sie wylaczac raz w ciagu dnia, gdy pracowal prwie caly dzien lecz od wczoraj wylacza sie po minucie od uruchomienia. Oczywiscie po probie wlaczenia go ponownie dzieje sie to samo... przy wlaczaniu mam do wyboru...
Ogólne dyskusje o sprzęcie
[Steam & Non Steam] hlss problem
otoz tak ogladalem kilka filmikow czytalem kilka poradnikow dotyczacych hlss ale jest taki problem dzisiaj w koncu mi zadzialal bind na puszczanie muzyki w cs wchodze ladnie fajnie w hlss dodaje muzyczki (zconwertowane juz) a i jeszcze nawet dodalem je do folderu csstrike i counter-strike-polish...
Problemy z CS 1.6
[Problem] PES 11 - laptop wylacza sie
Otóż po wlaczeniu Pro Evolution Soccer 2011, po jakims czasie gasnie laptop . Nie wiem dllaczego tak sie dzieje, poniewaz gra chodzi na max. wymaganiach. Parametry: NVIDIA GeForce 8600M GT Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5750 2.00 GHz Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5750 2.00 GHz 2.0 GB RAM...
Problemy techniczne z grami
[Non Steam] Hlss problem z zmianą muzy
Siema. Mam taki problem mam hlss'a puszczam w nim muze ok. Ale gdy chce zmienić muzyke ok zmieniam wszystko konwertuje inną nazywam ją voice_input i włączam cs'a i jak klikam k bo tak mam zbindowane to leci poprzednia którą miałem przed zmianą ;/ W hlss mam wszystko kciuk do góry piosenka wgrana...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Puszczanie muzyki HLSS - problem (trzeszczenie)
Przepraszam z góry jeżeli już były podobne tematy. Mam nietypowy problem z puszczaniem muzyki w cs poprzez HLSS, jeszcze wczoraj dźwięk był super na wszystkich serwerach, a od dzisiaj puszczana muzyka jest strasznie trzeszcząca i zniekształcona, tak jakby jakieś zakłócenia od środka szły. Nic od...
Problemy z CS 1.6
[HLSS] Problem z Basami!
Witam mam mały problem, robiłem jak trzeba zmniejszałem głośność co kol wiek, ale i tak to nic nie pomaga, wciąż ta muzyka jest taka nie czysta: Cicho to Basy Basy to Cicho To ja już nie wiem. Podajcie jak najprostszy pomysł na to, żeby uniknąć nie czystego dźwięku.
Problemy z CS 1.6
Problem z hlss
Mam problem z hlss a dokładniej to w połowie piosenki przestaje odtwarzać...znaczek głosnika jest dalej a muzyka nie gra...probowałem zmieniać config ale nic nie dało.
Problemy z CS 1.6
HLSS
Słyszałem na serwerze że ktoś mówił jak Czesio z Włatców Móch. Ktoś wie jak to zrobić. Myśle że chyba programem HLSS.
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz