UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Ehh ci steamowcy ...

Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18
  1. #1 Ehh ci steamowcy ... 
    Spamer z doświadczeniem
    Ajo! :D No tak przejde do rzeczy : gram ostatnio na wielu serverach i na kazdym jest ta sytuacja : gram se na legalu i wbija jakis "kozak" ze steamem . Na powitanie pisze : "Co jest ch**e z nonsteamem?" . To mnie zaczyna wkurzac . Pisze do kolesia zeby zagral 1 vs 1 to zobaczy , ze nonsteam to nie tylko zbiegowisko lamerkow . Koles wyskakuje z tekstami obrazajacymi mnie (dobra spoko) , graczy (piszac ze ich nie stac na steama) oraz moja rodzine (nie do zniesienia !!) . Tacy niby kozacy , bez honoru wogole . Pojedzie go pierwszy lepszy fart odrazu wyzwiska sie sypia itp. Czy spotykacie sie z taka sytuacja na serverach ? Bo ja coraz czesciej ...

PS : Sexy liczba postow xD .

Super Mod Awatar seba
    Danielak, wg. mnie prawidłowo robi... dzieci nonsteam.
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Lamka
    seba a dlaczego musi obrazac tych graczy z NS...wcale nie musi byc lepszy od nich , a czasem ludzi nie stac na oryginalną wersje cs-a.Takiego jakbym spotkal na ulicy to......oklep generalny twarzy

Super Mod Awatar seba
    Cytat Zamieszczone przez raperzczapel
    wcale nie musi byc lepszy od nich
    Jest w lepszy bo ma steama...!
    ludzi nie stac na oryginalną wersje cs-a.
    To ich problem - niech nie grają. Proste - lubisz grać w CSa to sobie go kup! Co to za "gracz" jak zapierdala na kraczonej wersji gry -.-
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

V.I.P. Awatar Shadow
    Eeeee ja mam troche kasy wolnej, ale na steama mi szkoda, raperzczapel, mówi, że niektórzy mogą lepiej grać w csa chodź mają NS

Lamka
    hehehe shadow powiadasz tysiak.........:) prosze o twoj adres<faja>

młodszy pro
    CS Steam kosztuje 5 dyszek - to niewiele. Jak na razie nie kupiłem go sobie :D

prawie jak pro Awatar Mirek
    a czasem ludzi nie stac na oryginalną wersje
    jak tak mówią to kłamią nie stać ich na stama to skąd biorą kasę na abonament za internet??? jeśli ktoś ma żeby za neta płacić to nie wierzę że na csa nie ma. Ja tram nic do nonstamowców nie mam tylko że jak na jamie gram to strasznie mnie wkurza ich lamerstwo, ale nie twierdze że na steamie nie ma takich rzeczy, oczywiście też się zdarzają ale na mniejszą skalę
    nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks

Spamer z doświadczeniem
    mi to jest wszystko jedno czy ktos ma steam czy nie ale przynajkniej jak widze goscia ze steamem to wiem ze raczej nie haxuje :P

p.s
    jest duzo gosci ktorzy porpsotu "gnoja" steamowcow :)

el Wymiataczos Awatar Eldo
    spotykam się z takimi sytuacjami... mam w dupie tych niektórych ze steama.. myśla ze go mają to dorazu wielcy PRO buahah xD Neraz spotkalem jebanca ze steama a go bralem lewą reka... albo klany steamowe niektóre... ehh..

prawie jak pro Awatar Glymbol
    Cytat Zamieszczone przez el polaco
    mi to jest wszystko jedno czy ktos ma steam czy nie ale przynajkniej jak widze goscia ze steamem to wiem ze raczej nie haxuje :P
    Mam steama i nie ma dnia żebym grając na jakimś serwerze non-steam nie był wyzywany od czitów, zarobiłem nawet kilka banów za darmo. Zachowanie, o którym piszą niektórzy to przejaw gówniarstwa, obojętne czy ze steamem czy bez. Nigdy nie uważałem się za lepszego tylko z powodu posiadania konta. Niezdecydowanych namawiam do kupna gry, pięć dych to nie tak dużo, w jeden dzień pracy można tyle dostać, a radocha bezcenna :P .

Lamka
    To że kogoś nie stać na steam to tak jak ktoś wyżej się wypowiedział jest nie prawdą, internet telefony dom i komórkowe( nie znam osoby bez komy) to co za free dostajacie juz nie pierdolcie ze was nie stac, kupcie steam to zobaczyccie jak sie gran na steamowych serwach i jaka jest kultura a to ze jakis lol 1 z steamem sie trafil glupi to sie zdaza choc jednak mi sie nie zdazylo a wyzywanie od dziecioszkow non steam co maja po 12 lat to norma.

Spamer z doświadczeniem
    Tak jak wyzej, kupcie steam i pograjcie na serwach VAC. Zobaczycie jak sie gra i jak sie ludzie zachowuja, a nie wazne czy ktos ma steam czy nonsteam, jak gra na serwerach nonsteam, to i tak i tak jest botek , bo na serwach VAC sobie nie radzi i chodzi na nonsteam zeby sie dowartosciowac.

pzdR & poĆwicz

prawie jak pro
    Drogie dzieci Neo, jak przez miesiac niebedziecie tracić tej codziennej "złotówki od mamusi" nic wam sie niestanie- wręcz przeciwnie kupicie sobie steama :)

ERF
    ERF jest nieaktywny
    Spamer z doświadczeniem
    Hmm..
    Danielak ..
    JA się jeszcze nie spotakłem z takim czymś, ale ludzie myślą, że jak mają Steama to kozaki, bo na steamie się trudniej gra. No i kichać na to. Każdy gra na czym lubi. I ma do tego prawo. A nie odrazu ich wyzywać. Ty lubisz Pizze, kto inny nie lubi Pizzy i to jest powód aby go wyzywac? nie sądze.

Borat@pl
    Co do ciebie. Wiesz kto to Dziecko NEO!? Każdy kto nie ma steama to jest dziecko neo? hmm... Powodzenia w życiu..

Starsza lamka
    u mnie ze steama przejechał się nie jeden, i osobiście mówie wam że ja ani złotówki nie wydam na zasranego steama tylko po to żeby móc mieć oryginalną wersję gry ...

Jak byście nie zauważyli strona i forum wiaderko.com są poświęcone w większości cs'owi non steam ...

I z całą stanowczością mogę wam powiedzieć że sram na takich kretynów co myślą "a ja to mam steama to jestem lepszy" otóż gówno prawda!

Widzę też ze tutaj administracja nie jest za miła, z takim podejściem do ludzi jedyne co zobaczycie za rok to pusty ftp (o ile szanowny junior admin wie co to jest) z index.php w stylu "strona zamknięta"

Może i jesteś lepszy w cs'a ale tego co ja wiem o kompach, internecie, technologiach IT będziesz się uczył przez całe życie ...

ERF
    ERF jest nieaktywny
    Spamer z doświadczeniem
    No i dobrze... Ja też własnie nie wydam Ani grosza na Steama.
    Nasz drogi seba Ma steam i dlatego tak mówi, co innego by było jak by miał non-steam..

prawie jak pro Awatar Mirek
    zamykam bo znowu sie zrobi syf
    nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks