A więc mam zamiar kupić dla klanu serwer głosowy. Do tąd lecieliśmy na TS'ie na darmowym serwerze z teamspeak.com.pl ale jest opoźnienie..
Co jest lepsze? i Jaki hosting (tanio i bez opoźnienia) najlepiej!
Czekam na wypowiedzi!
|
|
A więc mam zamiar kupić dla klanu serwer głosowy. Do tąd lecieliśmy na TS'ie na darmowym serwerze z teamspeak.com.pl ale jest opoźnienie..
Co jest lepsze? i Jaki hosting (tanio i bez opoźnienia) najlepiej!
Czekam na wypowiedzi!
Ventrilo jest lepsze jak o to Ci chodzi ;]
Ventrilo 100 % lepsze : )
Lepszy dzwin mniej lagow itd
VT bo:
-TS to syf
-na mixach tylko VT
-Każdy szanujacy si klan jedzie na VT
-TS to syf
-Lepsza jakość
-Mniejsze pingi
Teamhost.pl polecam albo darmowy kanał na lanserver.pl :D
Chodzi o opóźnienie na czym mniejsze .. jakość dzwięku też.
I hosting płatny bo taki najlepiej swój serwer i napewno lepsza jakość i opóźnienie mniejsze
Zdecydowanie vt... Jest ogólnie lepsze od ts i ma o niebo lepszą jakość dźwięku
Jeśli masz zamiar robić to z myślą o klanie, Tylko Ventrilo, bez zastanowienia ...
Bez 2 zdan VT jest lepsze. A niech ktory wyjebie ze ts2 jest dobre, to zaloze sie ze ani razu nie rozmawial przez vt. Po pierwsze, glos bardzo zblizony do realnego(troszeczke moze sie rozni) po 2 mniejsze opoznienie, szybciej info leci;) pozdrawiam
Oczywiście że VT małe zużycie pamięci,procesora jakość dźwięku 10x lepsza niż na TS :)
na TS jest opoznienie w przesylaniu dzwiekow
wiec vt lepsze bo w sparach raczej szybka decyzja jest wazna
VT sam posiadam dla klanu i jest git
Serwery Counter Strike - Puchatek Strona Główna
dobry hosting darmowych vt ;]
od 3 tygodni siedze na vencie i polecam tardzo goraca..
100% lepsze od ts2
łatwiejsze w obsludze.
mniejsze lagi
lepsza jakość dźwięku..
Ventrillo lepsze ;) Mniejsze lagi i wogole ma lepsza ikonke :D:D Co do serwera VT to istnieja strony gdzie mozna miec za free ale warunkiem jest ze klanowicze sie zarejerstruja 100+ wizyt dziennie ladna strona i reklama na stronie i najlepiej na serwerze ale ja nie chce reklamowac strony takiwec jakby ktos chcial to pisac PW ;)
Cenzura by S.T.A.L.K.E.R
Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 25-02-2009 o 14:46
a ja czasem wole tsa bo ostatnio z ventrilo ping mi skacze do 60[normalnie10-25] wiec nie wiem ^^
Ventrillo jest lepsze, choć teraz wychodzi dla nich porządna konkurencja, która może ich położyć na łopatki - Mumble. Gadałem już przez ten program i według mnie jest na chwilę obecną najlepszym komunikatorem do gier.
| « czy moge grac na tym cfg w esl? | sXe szukam kogoś kto by mógł zainstaować » |