AMXX Pack by SeT!nGs
Metamod v1.19.0.32
AMXX v1.8.1.3722
Ten pack został stworzony do takiego moda jak ganiany, jest to bardzo interesujący mod. Poniżej macie link do filmiku jak ten mod wygląda:
YouTube - Cs 1.6 HnS
Pluginy:
Witam jestem tu nowy i mam prośbę. Prosiłbym o podanie dokładnej instrukcji (najlepiej prostej) jak założyć darmowy serwer z modem JailBreak. Gdyż próbowałem ale mi to nie wychodziło. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
Witam tak jak w temacie poszukuje pluginu (moda) ganianego patrzyłem wiele tematów , lecz tam Naven dawał ten sam link działający lecz nie zbyt rozumiem jak go wgrać i zaintsalować więc prosił bym o link z pobraniem i z opisem instalacji tego z góry dziękuje i pozdrawiam !!!
Szukam pluginu ktory bedzie mi wyświetlał dł. skoku LongJump BunyJump LongerJump itp kolorem na zielono widziałem to już na inym serwerze..bardzo proszę o pomoc..ss
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zapodaj.Net - Darmowy hosting...
cw w ganianego :)
a ha może wie ktoś jak nazywa się muzyczka na początku wiem że była też w GOD FO WAR :D
YouTube - vs. EuropeaN 10-8! Hide n Seek clan war.
Nazwa: Cstrike @Cs-Powered.pl
IP: 82.177.194.175:27069
Typ: Ganianego
Ilość slotów: 16
Headadmin: m@po
Strona/Forum: Cstrike-forum.pl :: Strona Główna
http://module.game-monitor.com/82.177.194.175:27069/image/default/cstrike2-02.png
Zasady ganianego: Cstrike-forum.pl :: Zobacz temat -...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam. Znalazlem poslki serwer gdzie tt ucieka przed ctkami nie wiem jak sie ten plugin nazywa ,ale jest bardzo fajny... To jest zabawa w ganianego. Prosze o ten plugin z gory dzieki!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u