przed chwila zrobiłem 1 stronke ah chciałem sprawdzic czy nie jestem taki głupi :D
i chyba jestem :p
a wiec robiłem krok po kroku jak w tym poradniku
http://www.forum.wiaderko.com/tworzenie-projektowanie-stron-www/62681-nie-potrafisz-zalozyc-strony-internetowej-wejdz.html
i wrzucam przez do...
Masz problem z zrobieniem websellu pisz na nr gg 5220401
chcesz profesjonalną strone na websell ?? to mnie odnalazles
to jest płatne wystarczy ze wyslesz smsa lub zapłacisz pocztą
oto na co masz wysłac smsa jezeli chcesz strone na websell
Wyślij sms o tresci AP.dol3 pod numer 73068 koszt...
Masz problem z zrobieniem websellu pisz na nr gg 5220401
chcesz profesjonalną strone na websell ?? to mnie odnalazles
to jest płatne wystarczy ze wyslesz smsa lub zapłacisz pocztą
oto na co masz wysłac smsa jezeli chcesz strone na websell
Wyślij sms o tresci AP.dol3 pod numer 73068 koszt...
Witam pomoże mi ktoś z websellem ale tylko na gg 243105
Problem tkwi w tym że gdy instaluje go na stronie wychodzi cos takiego
_mysql.php Zapis niemożliwy
_mysql.php musi posiadać uprawnienia do zapisu, w przeciwnym wypadku Webspell.pl nie może zostać zainstalowany.
_settings.php...
Witam kolejny raz pisze podobny temat by ktos mi pomogł więc zrobiłem strone na ugu.pl chce wgrać ten szablon z websella http://szablonycms.pl/files/octa.jpg zalogowałem sie na ftp przez tc i co najpeirw wysłac czy zaminic cos itp pomocy na gg 243015
Witam mam kolejny problem z websellem mianowicie juz wszystkie pliki przesłalem na ftp wchodze na strone chce zainstalować i na koniec wychodzą błedy ze "Automatyczne nadawanie uprawnień CHMOD nie zostało wykonane! Proszę ustaw uprawnienia CHMOD 777 dla folderów oraz CHMOD 766 dla plików...
pisalem juz temat kto mi pomorze z websellem ale sam jednak tego niezrobie wiec czy ktos mi zrobiłby strone na websell moje gg 243105 bede bardzo wdzieczny :) dodam ze bardzo potrzebuje tej strony ;]
to zrobi mi ktos ja czy nie place adminem na servie reklama strony i servera.
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u