Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Skorki websell:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2942
Narzędzia wątku

Skorki websell

~aTGoD is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Zna ktos jakies fajne skorki websell PL? Kto da inferno PL skorke dam gibona inne tez wrzucac jak bendzie ladna tez gibonek

Odp: Skorki websell

Tipsy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

.:MAJOR:. Generator tabelek meczowych tam masz dużo skórek a dokładniej .:MAJOR:. Generator tabelek meczowych

Dębowy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

ehh... To jest OFFTOPIC o Counter-Strike! I zapraszam na SzablonyCMS.pl - Darmowe szablony dla klanów lub CMS - Szablony.pl - Najtansze szablony dla klanow

~aTGoD is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Szablony z cms to se ... :) Tylko reklamy na stronce sa o nich jak ich skorke dasz na websel

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
skórki w xp
dajcie link do skórek z windowsa 7, żeby działały na xp. najlepiej jak by były całe po polsku
Śmietnik
Strona Klanowa Websell na xaa.pl
Witam czy zrobil by mi ktos strone klanowa cs z oprogramowaniem websell na domenia xaa.pl ??? Pisac gg: 7216365 Nagroda: Gibony
Prośby i oferty od/dla webmasterów
szablon?websell
przed chwila zrobiłem 1 stronke ah chciałem sprawdzic czy nie jestem taki głupi :D i chyba jestem :p a wiec robiłem krok po kroku jak w tym poradniku http://www.forum.wiaderko.com/tworzenie-projektowanie-stron-www/62681-nie-potrafisz-zalozyc-strony-internetowej-wejdz.html i wrzucam przez do...
Tworzenie - projektowanie stron www
Skorki STEAM
Witam szukam skorki do steam "RASTA" prosze zeby byla bez wirusa i innych syfow. Za pomoc dziekuje !
Dodatki do Steam'a
Zrobie strone na websell
Masz problem z zrobieniem websellu pisz na nr gg 5220401 chcesz profesjonalną strone na websell ?? to mnie odnalazles to jest płatne wystarczy ze wyslesz smsa lub zapłacisz pocztą oto na co masz wysłac smsa jezeli chcesz strone na websell Wyślij sms o tresci AP.dol3 pod numer 73068 koszt...
Tworzenie - projektowanie stron www
Zrobie strone na websell
Masz problem z zrobieniem websellu pisz na nr gg 5220401 chcesz profesjonalną strone na websell ?? to mnie odnalazles to jest płatne wystarczy ze wyslesz smsa lub zapłacisz pocztą oto na co masz wysłac smsa jezeli chcesz strone na websell Wyślij sms o tresci AP.dol3 pod numer 73068 koszt...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
haha znow websell
Witam pomoże mi ktoś z websellem ale tylko na gg 243105 Problem tkwi w tym że gdy instaluje go na stronie wychodzi cos takiego _mysql.php Zapis niemożliwy _mysql.php musi posiadać uprawnienia do zapisu, w przeciwnym wypadku Webspell.pl nie może zostać zainstalowany. _settings.php...
OffTopic - Counter Strike
websell
Witam kolejny raz pisze podobny temat by ktos mi pomogł więc zrobiłem strone na ugu.pl chce wgrać ten szablon z websella http://szablonycms.pl/files/octa.jpg zalogowałem sie na ftp przez tc i co najpeirw wysłac czy zaminic cos itp pomocy na gg 243015
Websell
Witam mam kolejny problem z websellem mianowicie juz wszystkie pliki przesłalem na ftp wchodze na strone chce zainstalować i na koniec wychodzą błedy ze "Automatyczne nadawanie uprawnień CHMOD nie zostało wykonane! Proszę ustaw uprawnienia CHMOD 777 dla folderów oraz CHMOD 766 dla plików...
Strona w websell
pisalem juz temat kto mi pomorze z websellem ale sam jednak tego niezrobie wiec czy ktos mi zrobiłby strone na websell moje gg 243105 bede bardzo wdzieczny :) dodam ze bardzo potrzebuje tej strony ;] to zrobi mi ktos ja czy nie place adminem na servie reklama strony i servera.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz