Ściągnąłem właśnie Counter Strike Online i mam pytanko. Czy ktoś umie język koreański i pomóc mi przetłumaczyć grę? Moge pare osób obdarować linkami :) Piszcie w tym temacie![]()
|
|
Ściągnąłem właśnie Counter Strike Online i mam pytanko. Czy ktoś umie język koreański i pomóc mi przetłumaczyć grę? Moge pare osób obdarować linkami :) Piszcie w tym temacie![]()
Co to jest ten Counter Strike Online?
i masz gre po koreansku? a moze po chinsku czy japonsku?
sciagnij sobie counter strike 1.6 , jak? uzyj opcji szukaj, link jest na stronie, trzeba pomyslec i znalezc
omfg to nowa wersja cs'a
Niczym się nie różni od zwykłego 1.6. Są inne modele i kilka dodatkowych map. Cała zmiana polega na dodaniu do nazwy "Online", żeby skośnoocy wiedzieli, że to gra sieciowa jak np WoW :P . Valve dzięki temu trikowi ma nadzieję zwiększyć sprzedaż na dalekim wschodzie.
Krótko, nie warte zachodu (tak, tak jak mieszkasz daleko na wschód to może warto ;) ).
Ostatnio edytowane przez Glymbol ; 15-09-2008 o 22:08
A wiadomo kiedy jakieś angielskie lub polskie wydanie?
wątpie że będzie angielskie wydanie a o polskim nie wspomne a CS:O ma lepszą grafę nowe bronie itp. ale jest na silniku hl1 :/
Z tego co na razie wiadomo, to gra tylko na rynek azjatycki. Prawdopodobnie nie będzie wydawana nigdzie indziej.
OStro sciagnij zwyklego 1.6 i wgraj tamte modele
U K A S H. Zabłysnąłeś jak zespół R, czy jak to się tam nazywało.
Wracając do tematu.
krzysiek234, dzieki za linki. Dobrze że znam Koreański ;) Tak na serio, aktualizacja trwa dość długo, jeszcze tego nie uruchomiłem, ale z tego co widzę bez doinstalowania języka kitajsiego nawet się tego nie da zaktualizować. Jak wszystko przebiegnie bez zonków to napisze co dalej.
Znalazł się znawce koreańskiego <jupi> :) ja mam jakiś problem bo nie wiem jak zainstalować ten język a nie mam płyty z win. Pomożecie?
Wygląda na to że Counter Strike Online można mieć legalnie i zupełnie za darmo, wystarczy go ściągnąć potem założyć profil i grać. Aby strony poprawnie się wyświetlały trzeba doinstalować język Koreański i jest do tego potrzebna płyta z Windowsem. Strona CSO: Counter Strike Online ľ´šďŞZ¤O Najnowsza wersja CSO to V019. Rejestracja a właściwie założenie konta: https://tw.gash.gamania.com/ApplySer...02.aspx?Type=2 Niestety nie mogę przejść rejestracji bo nie wiem co wpisać w punkcie 2 i 3. Jeśli ktoś wie co gdzie wpisać to niech podpowie.
Nawet jeżeli Ci się uda, będziesz mógł pograć na serwerach koreańskich z pingiem 500 ;) .
Co to tego zarjestrowania to słyszałem że trzeba wpisać jakiś kod koreańczyka czy coś takiego spróbuj to przetłumaczyć translatorem czy czymś a co do serwerów to można przecież spolszczyć czy "zangielszczyć" tą wersje powysyłać i być heppy z europejskimi serwerami
Kolejno:
![]()
Seba o co chodzi z tymi screnami? (Skąd zrzynałeś?) Ja próbuje wgrać jakoś język koreański bo mi nie idzie aktualizacja. Wie ktoś jak?
- tu macie oficjalny trailer do tej gry
Jak widziałem beta testy to niczym sie nie rózni od cs 1.6 tylko tym ze zlikwidowali problem AFK i bronie kupujesz przed respawnem :)
| « BunnyHopp | podpis na forum » |