Witam, niedługo mam turniej szkolny w csa i chciałem sobie znaleźć jakiś dobry config.
Czy mógłby mi ktoś skopjować tutaj config Neo z mym'u.
A czy config luqa różni się od configów np. neo czy taz'a.
Będą plusy
nikt nie ma configu neo jezeli go koniecznie chcesz to mozesz sciagnac go ze strony mYm'u za jakas kasy ale nie wiem ile a co do cfg to najlepiej sobie sam ustaw jak chcesz i masz, kazdy dobry gracz sam sobie robil cfg a nie od kogos bral, daj sobie tam co chcesz, jakies bindy itd i grasz
pzdr
Nikt niema configu neo HaHAha OWned ;d myslisz sie wystarczy wejsc w konto esl neo i tam masz cfg z meczy neo i sobie sciagasz ;] albo po prostu wpisz w wujku google cfg neo i masz ;]
Witam. W katalogu z grą znajdują się w różnych foldera trzy różne configi:
C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\cstrike_polish
C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\valve
C:\Program Files\Steam\steamapps\maazzi\counter-strike\cstrike
Z którego mam...
Witam. Potrzebuję configów na serwer do CS. Config ma być na Trening, 5v5, 2v2, 1v1, CB, 3rr. 3rr najlepiej taki, że zmienia się grawitacja, wszystkich bierze do góry i nagle zrzuca. Chcę jeszcze taki, że pisze LIVE dużymi literami ze znaków interpunkcyjnych albo liter. Proszę podać linki.
Niedawno sciągnołem sobie 2-gi config. chciałbym mieć 2 naraz w cs jak to zrobić... wiem tylko tyle ze ten 2 trzeba gdzieś wkleić do folderu z cs , wł. cs i wpisać coś w konsoli.... (bodajże exec <nazwa_configa>)???
Elo..
Nie wiem czy to dobry dział, ale poszukuje configów esl 4oo4, 3on3 , 2on2i 1on1...
Ewentualnie 5on5, choć go na forum znalazłem...
Proszę o pomoc .... Dam zapalić ;]
@@EDIT@@
Sorki za kłopot ...
juz znalazłem ... można zamknąc :)
Skąd można pobrać configi z ESL i CB do gry na serwerze (chodzi mi o te np. 5vs5, 2vs2 itp.) Proszę o wszystkie z jednej ligi ESL/CB, ewentualnie z obu.
Za pomoc dam gibona :)